Η πτήση της Εθνικής για τη Λισαβόνα

Η πτήση της Εθνικής για τη Λισαβόνα

Gazzetta team
Η πτήση της Εθνικής για τη Λισαβόνα

bet365

Η Εθνική ομάδα έφτασε στη Λισαβόνα και το gazzetta.gr ταξίδεψε μαζί με τους διεθνείς και σας αποκαλύπτει όσα έγιναν στο αεροπλάνο. Γράφει ο Αλέξανδρος Σωτηρόπουλος.

Στη Λισαβόνα έφτασε η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου για το σαββατιάτικο τεστ προετοιμασίας κόντρα στην Πορτογαλία στο στάδιο Νασιονάλ. Οι διεθνείς μπήκαν το πρωϊ στο αεροπλάνο της Aegean και αναχώρησαν από το Ελευθέριος Βενιζέλος κι αν η αρχή είναι το ήμιση του παντός, αυτή η ομάδα μπορεί να αισιοδοξεί για τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Το κλίμα στην πτήση ήταν ιδιαίτερα καλό και οι διεθνείς έδειχναν ενωμένοι σαν μια γροθιά! Την Εθνική ομάδα υποδέχτηκε στο αεροπλάνο ο κυβερνήτης Ζήσης Πεχλεβανούδης, ο οποίος αφού τους καλοσώρισε, τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο Μουντιάλ και να προσφέρουν χαρά σε όλους τους Ελληνες.

Εντύπωση έκανε το γεγονός ότι μίλησε πορτογαλικά, καλοσωρίζοντας με αυτό τον τρόπο τον Φερνάντο Σάντος.

Οι παίκτες της Εθνικής αποδέχθηκαν και την σχετική πρόταση του πιλότου και οι περισσότεροι μπήκαν για λίγο στο πιλοτήριο, απολαμβάνοντας την εμπειρία της πτήσης, όπως μόνο οι κυβερνήτες του αεροσκάφου μπορούν να ζήσουν...

 

Τελευταία Νέα