Βραζιλιάνοι κατά της Βραζιλίας

Βραζιλιάνοι κατά της Βραζιλίας

Θάνος Σαρρής
Βραζιλιάνοι κατά της Βραζιλίας

bet365

Οι Βραζιλιάνοι που θέλουν η Σελεσάο να αποκλειστεί πρόωρα στο Μουντιάλ είναι πλέον αρκετοί, ευελπιστώντας ότι έτσι θα καταφέρουν να χαλάσουν τα σχέδια της κυβέρνησης...

Οι αντιδράσεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας είναι πολλές. Απεργίες, επεισόδια, μάχες με την αστυνομία και κατακραυγή για τις δαπάνες της κυβέρνησης για τη διοργάνωση, την ώρα που τα κοινωνικά προβλήματα έχουν διογκωθεί. Στο Μουντιάλ που γίνεται στο σπίτι τους, αρκετοί Βραζιλιάνοι έχουν κάνει την καρδιά τους πέτρα για την αγαπημένη τους ομάδα. Τους ενδιαφέρει περισσότερο το μέλλον της χώρας τους.

«Ποτέ ξανά πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο δεν γέννησε συναισθήματα μίσους ανάμεσα στους Βραζιλιάνους», τόνισε στο Reuters ο Ούγκο Τζιοργκέτι, σκηνοθέτης και σπορτκάστερ. «Υπάρχει κόσμος που αγαπά το ποδόσφαιρο, που αγαπά τη Βραζιλία, αλλά φωνάζουν κατά της ομάδας όπως ποτέ πριν».

«Εγώ υποστηρίζω την Ολλανδία», τονίζει στο δίκτυο ο Μάρκο Σίλβα, ένας 33χρονος από τα προάστια του Ρίο ντε Τζανέιρο. «Αν η Βραζιλία στεφθεί πρωταθλήτρια, όλη η διαφθορά του τουρνουά θα ξεχαστεί. Η χώρα μου πρέπει να ξυπνήσει».

«Εγώ και αρκετοί ακόμα θέλουμε η Βραζιλία να αποκλειστεί νωρίς, αλλά αυτή η άποψη δεν τους εκφράζει όλους. Είναι λυπηρό, αλλά αυτή τη στιγμή σκέφτομαι περισσότερο τη Βραζιλία ως χώρα, παρά τη Βραζιλία ως ομάδα», τονίζει από την πλευρά του ο Έντσον Άλβες, ο οποίος με αρκετούς ακόμα κάνουν το δικό τους αγώνα και στα Social Media κατά της κυβέρνησης. Γνωρίζουν ότι αν η Σελεσάο πάει καλά στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ο πρόεδρος Ρούσεφ θα αποκτήσει περισσότερο ρεύμα για τις εκλογές του Σεπτεμβρίου...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα