«Μάχη» και διαφορά για Φινμπόγκασον

«Μάχη» και διαφορά για Φινμπόγκασον

«Μάχη» και διαφορά για Φινμπόγκασον

bet365

Ο Ολυμπιακός «ανέβηκε» και άλλο για Φινμπόγκασον όμως υπάρχει ακόμα διαφορά με Χέρενφεϊν. Τι λέει ο παίκτης για την 2η πρόταση.

Η... μάχη του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Φινμπόγκασον μαίνεται και είναι σκληρή και πολύ δύσκολη. Οι ερυθρόλευκοι ανέβασαν τον πήχη από τα 4 και... κάτι εκατ. ευρώ στα 5.8 - 6 εκατομμύρια, όμως η Χέρενφεϊν φιλοδοξεί να πάρει για τον παίκτη 7 - 9 εκατ. ευρώ. Έτσι η διαφορά των δύο πλευρών παραμένει όμως δεν είναι σε καμία των περιπτώσεων στα ίδια επίπεδα με πριν. Η μεταγραφή του Ισλανδού διεθνούς στράικερ δεν πρόκειται έτσι και αλλιώς να φτάσει τα 11 εκατ. ευρώ παρά τις αρχικές αξιώσεις των Ολλανδών, κάτι που σας είχαμε επισημάνει προ ημερών.

Η πλευρά του παίκτη απέφυγε να αξιολογήσει δημόσια την δεύτερη προσφορά του Ολυμπιακού. Αυτό μπορεί να είναι και θετικό διότι η πρώτη κρίθηκε δημόσια από την διοίκηση της Χέρενφεϊν, που ξεκαθάριζε ότι δεν ήταν αυτή που ήθελε. Ο Κις Πλοέγκσμα Τζούνιορ επιβεβαίωσε πως την έχει στα χέρια του, αναφέροντας πως οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται. Δεν έκρινε όμως στον Τύπο την προσφορά. Ο Ολυμπιακός έχει βάλει σύμφωνα με πληροφορίες στο τραπέζι (ξανά) και το σκέλος του ποσοστού μεταπώλησης για τον Άλφερντ Φινμπόγκασον.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν έχουν την πρόθεση να τα παρατήσουν έτσι απλά. Μοιραία θα επιδιώξουν νέες συζητήσεις και τις επόμενες ημέρες. Θα το παλέψουν όσο περισσότερο μπορούν καθότι η διαφορά μειώνεται. Όσον αφορά στον ίδιο τον Φιμπόγκασον μιλώντας σε Ισλανδούς που τον ρώτησαν για την δεύτερη κρούση του Ολυμπιακού τόνισε: «Δεν ξέρω κάτι γι' αυτό. Γνωρίζω για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού όμως όχι για δεύτερη πρόταση. Δεν έχω ακούσει κάτι. Τα θέματα αυτά τα χειρίζεται ο ατζέντης μου.

Από εκείνον θα περιμένω την ενημέρωση. Εγώ απλώς θέλω το καλύτερο δυνατό για την καριέρα μου». Για τον παίκτη επαφές έχουν αρχίσει και άλλες ομάδες όπως η Λάτσιο και η Μπεσίκτας ενώ υπάρχουν ακόμα σύλλογοι από Αγγλία, Γερμανία και αρκετές άλλες χώρες. Το μεγάλο... αγκάθι βέβαια στην υπόθεση εξακολουθεί να είναι η στάση της Χέρενφεϊν καθότι ο παίκτης θέλει πρωτίστως να καλυφθεί αγωνιστικά και να κλείσει σε σύλλογο που να παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ και να του δώσει μία νέα πρόκληση στην καριέρα του. Εν αναμονή λοιπόν...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα