ΑΟΧ - Φωστήρας 1-0

ΑΟΧ - Φωστήρας 1-0

bet365

Νέα νίκη για τον ΑΟ Χανίων επί του Φωστήρα με 1-0 με τους Χανιώτες να ελπίζουν στο να βρεθούν στα μπαράζ έχοντας στην τελευταία αγωνιστική τον Ολυμπιακό Βόλου στο γήπεδό τους.
Ο ΑΟΧ δεν τα παρατάει στα μπαράζ της Football League, συνεχίζοντας να παίρνει αποτελέσματα. Οι Χανιώτες κέρδισαν 1-0 τον Φωστήρα στην έδρα τους και στην τελευταία αγωνιστική θέλουν κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου να μην χάσουν για να βρεθούν στα μπαράζ. Στα της αναμέτρησης ο ΑΟ Χανίων θέλησε να επιβάλλει τον ρυθμό του από την αρχή. Στο 15' το σουτ του Βαλλιάνου έφυγε έξω. Στο 23' ο ίδιος παίκτης έπειτα από καλή συνεργασία των Πάγκαλου-Μαραγκουδάκη αφού έγινε αποδέκτης της μπάλας την έστειλε λίγο άουτ.
Στο 25' έγινε πάλι φάση με τον Βαλλιάνο. Το φάουλ του υποχρέωσε τον Γιαννιώτη να κάνει μία πολύ καλή απόκρουση. Στο 29' ο Μαραγκουδάκης έχασε ένα τετ α τετ ενώ στο 36' οι Χανιώτες φώναξαν για πέναλτι για μαρκάρισμα του Κακαρά στον Βασιλόγιαννη. Στο 40ό λεπτό ο ΑΟΧ έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Μαραγκουδάκη να στέλνει την μπάλα έξω από πολύ κοντά. Το γκολ για τους Χανιώτες έμελλε να μπει από την άσπρη βούλα.
Στο 42' ο Πάγκαλος ευστόχησε από τα 11 βήματα για το 1-0 μετά από πέναλτι που έκανε ο Παναγιώτης Αχείμαστος. Ο παίκτης του Φωστήρα μάλιστα αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα. Οι φιλοξενούμενοι αποπειράθηκαν να αντιδράσουν στην επανάληψη. Στο 54' ο Ρίζος μπλόκαρε ένα σουτ του Σεχολάρι. Ο ΑΟΧ μπορούσε να βάλει και άλλο γκολ στο 81' όμως ο Λούκινας νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Γιαννιώτη. Επίσης στο 87' ο Κονσταντίνοφ δεν μπόρεσε να σκοράρει με σουτ του. Έτσι έμεινε το 1-0.

ΑΟ Χανιά (Μουράτ Σεροπιάν): Ρίζος, Παπατζίκος, Καμπλιώνης, Παγώνης (40' Κονσταντίνοφ), Πιθαρούλης, Σκάρος, Πάγκαλος (89' Μάνικος), Τσατσαρής, Βαλλιάνος, Βασιλόγιαννης (73' Λουκίνας), Μαραγκουδάκης.

Φωστήρας (Σβεν Φαντενμπρόεκ): Γιαννιώτης, Κακαράς, Γαρουφαλιάς, Τασουλής, Γκίνο, Ζιαμπάρης, Τεγούσης, Μακρίδης (65' Λύρας), Σμυρλής (46' Σεχόλάρι), Αχείμαστος, Λεοντίου (79' Μπαστάνης).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα