Πρότειναν Τεoντόρζικ στον Ολυμπιακό!

Πρότειναν Τεoντόρζικ στον Ολυμπιακό!

Gazzetta team
Πρότειναν Τεoντόρζικ στον Ολυμπιακό!

bet365

Τον Πολωνό Τεοντόρζικ πρότειναν στον Ολυμπιακό. Eνδέχεται να απασχολήσει τους «ερυθρόλευκους» ο 23χρονος.

Πολλές είναι οι προτάσεις από μάνατζερ για παίκτες στον Ολυμπιακό, λίγες όμως μπορεί να απασχολήσουν τους πρωταθλητές Ελλάδος. Μία από αυτές που ξεχωρίζει, πάντως και δεν αποκλείεται να εξεταστεί, είναι η περίπτωση του Λούκας Τεοντόρζικ.

Ο Πολωνός επιθετικός της Λεχ Ποζνάν, προέρχεται από πολύ καλή σεζόν,με 19 γκολ σε 29 ματς, ενώ και η παρουσία του στο Γιουρόπα Λιγκ δεν πέρασε απαρατήρητη. Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «SportDay», ο 23χρονος είναι από τους παίκτες που μπορεί να ασχοληθεί, υπό προϋποθέσεις πάντα, ο Ολυμπιακός. Το συμβόλαιό του με την Λεχ Ποζνάν λήγει σε τρία χρόνια, ενώ ήδη έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του η Αγγλική Μπέρνλι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα