Βλέπει Ανιέτε ο Ατρόμητος

Βλέπει Ανιέτε ο Ατρόμητος

Βλέπει Ανιέτε ο Ατρόμητος

bet365

Ένας από τους μεταγραφικούς στόχους του Ατρομήτου είναι η απόκτηση επιτελικού μέσου με την περίπτωση του Ανιέτε να εξετάζεται σοβαρά.

Σύμφωνα με το atromitistas.gr ο Αντόνιο Κίντα Σάλας Ανιέτε είναι ένας από τους παίκτες που έχουν εντυπωσιάσει στη Football League, καθώς με τη φανέλα της Νίκης Βόλου, έχει πετύχει 18 γκολ σε 36 συμμετοχές.

Ο 28χρονος Ισπανός έχει τραβήξει την προσοχή αρκετών συλλόγων της Super League. Πρόκειται για τον παίκτη που με δικό του απευθείας φάουλ είχε αποκλείσει τον Ατρόμητος ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου τότε, στην έκπληξη του κυπέλλου (2-2, με πρώτο ματς 1-1 στο Πανθεσσαλικό).

Ο Ανιέτε είχε περάσει ως αλλαγή στο στο 82' και σκόραρε στο 88', με αποτέλεσμα ο Ατρόμητος να μείνει πρόωρα εκτός συνέχειας του Κυπέλλου Ελλάδας και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έπειτα από αυτό το ματς να αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας του Περιστερίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα