Σαρρής: «Είχα μιλήσει και με Ολυμπιακό»

Σαρρής: «Είχα μιλήσει και με Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Σαρρής: «Είχα μιλήσει και με Ολυμπιακό»

bet365

Στόχος είναι το πρωτάθλημα στην Σούπερ Λίγκα και για τον λόγο αυτό αποφάσισε να πει το ναι στην ΑΕΚ ο Γιώργος Σαρρής. Ο 24χρονος αμυντικός αποκάλυψε ότι είχε μιλήσει και με τον Ολυμπιακό.

Ο Γιώργος Σαρρής μίλησε στην «Ώρα των Σπορ» για:

τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ και τους στόχους: «Ξέρω σε ποια ομάδα έρχομαι και πόσο μεγάλη είναι. Είναι μεγάλη η ευθύνη, αλλά μεγάλο και το κίνητρο. Στην ΑΕΚ έρχομαι, είναι δυνατόν να σκεφτώ σε ποια κατηγορία θα παίζει; Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου κάτι τέτοιο. Η Β’ Εθνική θα είναι ένα σύντομο πέρασμα για την ΑΕΚ γιατί του χρόνου τέτοια εποχή πιστεύω θα έχουμε εξασφαλίσει την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα και μετά ο στόχος θα είναι το πρωτάθλημα. Οι κινήσεις που έχουν γίνει δείχνουν ξεκάθαρα ότι η ΑΕΚ επιστρέφει για να φτάσει στην κορυφή. Η ομάδα θα είναι πάρα πολύ δυνατή του χρόνου και θα γίνεται όλο καλύτερη».

το πώς έγινε η συμφωνία και το φλερτ με τον Ολυμπιακό: «Η πρώτη επαφή έγινε λίγο μετά το Γενάρη και η συμφωνία έγινε σε χρόνο ρεκόρ. Όταν έρχεται μια πρόταση από την ΑΕΚ, δεν το σκέφτεσαι και ιδιαίτερα. Υπήρχαν προχωρημένες συζητήσεις τόσο με ομάδες της Σούπερ Λίγκας, όσο και του εξωτερικού. Είχαν γίνει και κάποιες συζητήσεις με τον Ολυμπιακό, ήξερα ότι με ήθελαν, αλλά πιστεύω πως αυτή η επιλογή που έκανα μου προσφέρει όλα όσα θέλω».

την επαφή με τον Δ. Μελισσανίδη: «Μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Εκεί κι αν σιγουρεύτηκα για το πού έρχομαι. Έτρεμε το χέρι μου; Πώς αλλιώς να αντιδράσω. Είναι ένας από τους πιο μεγάλους παράγοντες που έχουν περάσει από το ελληνικό ποδόσφαιρο και σίγουρα η παρουσία του στην ΑΕΚ παρέχει σε όλους μας μια μεγάλη σιγουριά και ασφάλεια».

τον κόσμο της ΑΕΚ: «Είναι ο βασικός λόγος που όποιος έρχεται στην ομάδα αμέσως γίνεται ΑΕΚ. Είδαμε και φέτος που η ομάδα αγωνιζόταν στη Γ’ Εθνική τι γινόταν κάθε Κυριακή στο γήπεδο. Μακάρι να προσφέρω στην ομάδα, να δικαιώσω όσους με επέλεξαν και να ζήσω τις στιγμές που ονειρεύομαι στο νέο μας γήπεδο».

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα