Φήμες για Σα Πίντο στην Εθνική

Φήμες για Σα Πίντο στην Εθνική

Gazzetta team
Φήμες για Σα Πίντο στην Εθνική

bet365

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο φέρεται να έχει προταθεί στην Εθνική Ελλάδας, αλλά ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, ξεκαθαρίζει στο gazzetta.gr ότι δεν έχει επικοινωνήσει με την πλευρά του.

Πέραν του Μουντιάλ, η ΕΠΟ ασχολείται και με το θέμα του διάδοχου του Φερνάντο Σάντος στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας. Ήδη έχουν ακουστεί κάποια ονόματα, τα οποία μάλιστα έχουν επιβεβαιωθεί από τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας. Ένα από αυτά που έχουν προταθεί είναι και του Ρικάρντο Σα Πίντο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έδειξε καλά δείγματα γραφής στον ΟΦΗ και το όνομά του ακούστηκε και για την ΑΕΚ, πριν υπογράψει την ανανέωση ο Δέλλας. Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου, υπήρξε επικοινωνία των ανθρώπων της ΕΠΟ με τον Σα Πίντο κι αποτελεί μία από τις επιλογές. Ωστόσο ο Γιώργος Σαρρής ξεκαθάρισε στο gazzetta.gr ότι δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί του, δείχνοντας ότι επί του παρόντος δεν αποτελεί τίποτα παρά πάνω από μία πρόταση. Το μέλλον θα δείξει αν η Ομοσπονδία θα ασχοληθεί περισσότερο με την περίπτωσή του...

 

Τελευταία Νέα