Ψήφισαν «Αγιά Σοφιά»! (vids+ pics)

Ψήφισαν «Αγιά Σοφιά»! (vids+ pics)

Ψήφισαν «Αγιά Σοφιά»! (vids+ pics)

bet365

Με την συμμετοχή 4.000 κόσμου και χωρίς το παραμικρό έκτροπο, πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση των οπαδών της ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια. Το gazzetta.gr ήταν εκεί.

Το κάλεσμα της ORIGINAL για συγκέντρωση στον χώρο που υπήρχε το γήπεδο στη Ν. Φιλαδέλφεια έγινε το απόγευμα της Τετάρτης. Παρά το γεγονός ότι ο χρόνος πίεζε, όμως, η συμμετοχή ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις. Περίπου 4.000 οπαδοί της ΑΕΚ βρέθηκαν εκεί που ήταν το «Νίκος Γκούμας», κάνοντας σαφές σε όλους ότι πάνω από όλα είναι το θέμα του νέου γηπέδου. Οι Ενωσίτες έριξαν την... ψήφο τους στην «Αγιά Σοφιά» και νίκησαν επειδή δεν συνέβη το παραμικρό έκτροπο κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης, μη δίνοντας έτσι το δικαίωμα στον οποιοδήποτε να δημιουργήσει εντυπώσεις.

Στη συγκέντρωση των Ενωσιτών βρέθηκαν και οι ποδοσφαιριστές Βαγγέλης Πλατέλλας, Δημήτρης Ανάκογλου, Ηλίας Βούρας, Βασίλης Ρόβας, Φώτης Κέζος, Νίκος Αργυρίου, Τρύφωνας Καζβιρόπουλος όπως και οι Μιχάλης Παυλής και Αντώνης Κέζος ενώ παρών φώναξε και ο Ηλίας Ατματσίδης. Λίγη ώρα μετά έφτασαν στο χώρο και ο έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος, Βαγγέλης Ασλανίδης, με τον γενικό γραμματέα της Ερασιτεχνικής Αλέξη Αλεξίου και το μέλος της διοικούσας επιτροπής Βάγια Βρεττάκου.

Οι Ενωσίτες ήταν αρχικά συγκεντρωμένοι στον χώρο της Σκεπαστής ενώ γεμάτη ήταν και η Καππαδοκίας, όπως και η άλλη πλευρά, προς τη Δεκελείας, στην οποία κατευθύνθηκε κάποια στιγμή ο κόσμος και ενώ οπαδοί περιφρουρούσαν συνεχώς για να μην σημειωθεί το παραμικρό.

Συνθήματα για Δούρου και... Μώραλη
Οι οπαδοί της ΑΕΚ φώναξαν συνθήματα για την ομάδα τους και για το γήπεδο στη Ν. Φιλαδέλφεια ενώ η ατμόσφαιρα ζεσταινόταν συνεχώς, με αποτέλεσμα να υπάρξουν και συνθήματα κατά της υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ για την περιφέρεια Αττικής, Ρένα Δούρου ενώ ακούστηκε και το «εεε, οοο, Μώραλη ψηφίσατε με 20 ευρώ»! Παράλληλα, οπαδοί της Ένωσης κατέβασαν μια μεγάλη αφίσα του Βασιλόπουλου στη Δεκελείας.

Η συγκέντρωση Βασιλόπουλου...
Την ίδια ώρα που οι οπαδοί της ΑΕΚ διαδήλωναν ειρηνικά υπέρ της κατασκευής του νέου γηπέδου στη Ν. Φιλαδέλφεια, ήταν σε εξέλιξη και συγκέντρωση της παράταξης Βασιλόπουλου, που διεκδικεί τον Δήμο. Σε αυτή την συγκέντρωση δεν ήταν περισσότερα από 130-150 άτομα και αυτό, αν μη τι άλλο, λέει πολλά αφού οι συγκρίσεις ήταν αναπόφευκτες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα