Και τυπικά ελεύθερος ο Καραγκούνης

Και τυπικά ελεύθερος ο Καραγκούνης

bet365

Παρελθόν από την Φούλαμ αποτελεί από σήμερα Πέμπτη ο Γιώργος Καραγκούνης με τους Άγγλους να μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για το πάθος που έδειξε στα 47 ματς που αγωνίστηκε.

Και με την... βούλα ελεύθερος είναι από σήμερα Πέμπτη ο Γιώργος Καραγκούνης. Ο αρχηγός της Εθνικής αποτελεί παρελθόν από την Φούλαμ με τους Άγγλους να τονίζουν σε σχετική ανακοίνωση: «Ο Καραγκούνης είχε άριστη σχέση με τον σύλλογο και σε καθεμιά από τις 47 συμμετοχές που σημείωσε, ξεχώρισε για το πάθος με το οποίο αγωνιζόταν».

Το όνομα του Καραγκούνη έχει παίξει και για τον Παναθηναϊκό, με τον Νίκο Νταμπίζα να αναφέρει στην χθεσινή του (22/05) συνέντευξη του τα εξής: «Όσον αφορά τον Γιώργο και πέρυσι είχαμε κάνει την κουβέντα. Είναι κεφάλαιο για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτή την στιγμή που μιλάμε είναι μία περίπτωση που θα μας απασχολήσει. Δεν μπορούμε να πούμε αν θα έρθει ή δεν θα έρθει. Όλα είναι ανοιχτά.

Του χρόνου στην ομάδα θα βρίσκονται παίκτες που θέλουν να βρίσκονται στον Παναθηναϊκό. Το όραμα δεν έχει ηλικία. Πιστεύω στην προσωπικότητα, στην θέληση. Την επόμενη χρονιά θα βρίσκονται όσοι θέλουν να είναι μέρος του συλλόγου. Ξεκάθαρα και μέσα στα μάτια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα