Επιτυχημένη η επέμβαση στον Ποικιλίδη

Επιτυχημένη η επέμβαση στον Ποικιλίδη

Gazzetta team
Επιτυχημένη η επέμβαση στον Ποικιλίδη

bet365

Ευχάριστα ήταν τα νέα για την κατάσταση της υγείας του μέλους του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Παναγιώτη Ποικιλίδη, μετά την πολύωρη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Ο παράγοντας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από καρδιακό επεισόδιο που είχε, όπου και πέρασε την πόρτα του χειρουργείου. Η πολύωρη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ήταν απόλυτα επιτυχημένη, αλλά θα παραμείνει σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Συγκεκριμένη η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει πως: «Ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά η πολύωρη επέμβαση στον Παναγιώτη Ποικιλίδη με επιτυχία όπως αναφέρουν οι γιατροί! Ο Ολυμπιονίκης κερδίζει και αυτόν τον αγώνα και μεταφέρεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας μέχρι την πλήρη ανάρρωση με φίλους και συγγενείς στο πλευρό του και φυσικά ολόκληρη την οικογένεια του ΠΑΟΚ!» .

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα