Συντετριμμένος ο Ολαϊτάν

Συντετριμμένος ο Ολαϊτάν

Gazzetta team
Συντετριμμένος ο Ολαϊτάν

bet365

Την δική τραγωδία βιώνει ο Μάικλ Ολαϊτάν, μετά τη βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε την πόλη Τζος της Νιγηρίας.

Ο άσος του Ολυμπιακού βρισκόταν στην πατρίδα του προκειμένου να δει από κοντά αγαπημένα του πρόσωπα. Ωστόσο, κάποιους από αυτούς δεν πρόλαβε να τους δει.

Τέσσερις φίλοι του ήταν μέσα στα 118 θύματα της διπλής βομβιστικής επίθεσης που συντάραξε τον κόσμο της Νιγηρίας και έστειλε στο νοσοκομείο με σοβαρά τράυματα ακόμα περισσότερους.

Οι εκρήξεις ήταν μεγάλης έντασης και προκάλεσαν μέχρι και κατάρρευση κτιρίων. Οι αρχές περιμένουν μάλιστα, ο αριθμός των νεκρών να αυξηθεί ακόμα περισσότερο.

Ο Ολαϊτάν όπως αναφέρει το redgoal, σημείωσε: «Πολύ λυπημένος που έχασα πολλούς Χριστιανούς και Μουσουλμάνους φίλους στο Plateu State. Ας αναπαυθούν οι ψυχές τους εν ειρήνη. Αμήν. Νιώθω άσχημα. Έχασα τέσσερις φίλους. Μαύρη Τρίτη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα