Αισιοδοξία στον ΟΦΗ για Ντουντού

Αισιοδοξία στον ΟΦΗ για Ντουντού

Αισιοδοξία στον ΟΦΗ για Ντουντού

bet365

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει το θέμα του Ντουντού με τους Κρητικούς να είναι αισιόδοξοι για την παραμονή του Βραζιλιάνου. Μετά τις εκλογές του προπονητή που λογικά θα είναι Πορτογάλος.

Από την πρώτη στιγμή που πήγε στην Κρήτη και στο Ηράκλειο αγαπήθηκε από τον κόσμο του ΟΦΗ, καθώς πέτυχε όμορφα και κρίσιμα γκολ, ενώ συνολικά η παρουσία του ήταν εξαιρετική. Όπως ήταν λογικό στον ΟΦΗ ήθελαν και θέλουν να κρατήσουν τον Ντουντού, ενώ και ο Βραζιλιάνος όπως τονίζουν και οι «ασπρόμαυροι» είναι θετικός στο να μείνει. Πλέον αυτό που μένει είναι να τα βρουν στο οικονομικό, με τις τελευταίες και πιο σημαντικές συζητήσεις να γίνουν τις επόμενες ημέρες. Οι άνθρωποι του ΟΦΗ θεωρούν πως το μίνι σήριαλ θα έχει αίσιο τέλος και ο έμπειρος μέρος θα είναι ο ηγέτης της ομάδας για την επόμενη χρονιά.

Όσον αφορά το ζήτημα του προπονητή, αυτό θα ξεκαθαρίσει μετά τις εκλογές της Κυριακής. Ο Μάνθος Πουλινάκης έχει κάνει επαφές με τους... μνηστήρες του πάγκου της ομάδας του Ηρακλείου με τον εκλεκτό εκτός εξαιρετικού απροόπτου να είναι Πορτογάλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα