Τέλος και επίσημα ο Ρανιέρι

Τέλος και επίσημα ο Ρανιέρι

Τέλος και επίσημα ο Ρανιέρι

bet365

Ο ιδιοκτήτης της Μονακό, Βαντίμ Βασίλιεβ, ανακοίνωσε την απόλυση του Κλαούντιο Ρανιέρι, χωρίς να αποκαλύψει τον διάδοχό του.

Είχε γίνει γνωστό εδώ και αρκετές εβδομάδες ότι ο Κλαούντιο Ρανιέρι δε θα ολοκληρώσει και τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Μονακό. Πλέον είναι και επίσημο. Ο ιδιοκτήτης των Μονεγάσκων έδωσε συνέντευξη τύπου, ανακοινώνοντας την απόλυση του Ιταλού, όμως δεν αποκάλυψε το όνομα του αντικαταστάτη του.

«Τα αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά. Δεν είναι εύκολο να ανεβάσεις μία ομάδα από την Λιγκ 2 και να την βγάλεις 2η. Η σεζόν ήταν πολύ καλή, αν εξαιρέσουμε το Κύπελλο. Πήραμε την απόφαση να χωρίσουμε τους δρόμους μας με τον Κλαούντιο Ρανιέρι. Τον συγχαίρω για την δουλειά που έκανε. Η απόφαση ήταν δύσκολη, καθώς σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, τα πάντα ήταν πολύ καλά. Σε αυτό το στάδιο του πρότζεκτ, όμως, πιστεύουμε ότι χρειαζόμαστε διαφορετική δυναμική και με τον Ρανιέρι δεν είχαμε την ίδια φιλοδοξία για τον σύλλογο.

Τώρα, βρισκόμαστε στη φάση της σταθεροποίησης. Θέλουμε να παίζουμε πιο επιθετικό ποδόσφαιρο. Δεν μπορώ ακόμα να επιβεβαιώσω το όνομα του νέου τεχνικού, καθώς υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να ρυθμιστούν», ήταν μέρος των δηλώσεων του Ρώσου μεγιστάνα, με τις πληροφορίες από Πορτογαλία και Γαλλία να θέλουν ήδη τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να έχει υπογράψει 2ετές συμβόλαιο.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα