Μίτσελ κατά Ελλήνων!

Μίτσελ κατά Ελλήνων!

bet365

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο blog του στο gazzetta τις μάχες των πάγκων κι επισημαίνει τι κάνει ο Ολυμπιακός με…συγκεκριμένους προπονητές!

Πραγματικά έχει καιρό να συμβεί αυτό που θα δούμε τη νέα σεζόν. Δηλαδή ο μεν Ολυμπιακός να έχει ένα Ισπανό, πολύ ακριβοπληρωμένο παρεμπιπτόντως, προπονητή κι οι παραδοσιακοί αντίπαλοί του να έχουν Έλληνες προπονητές, και δη από τους λεγόμενους χαμηλόμισθους.

Στον Παναθηναϊκό μένει ο Αναστασίου και ο ΠΑΟΚ πήρε τον Αναστασιάδη. Έτσι δεν είναι; Και να ξέρετε και πως η ΑΕΚ θα κρατήσει τον Δέλλα, δεν θα κλείσει άλλο προπονητή. Με αυτόν θα πορευθεί και του χρόνου, στη Β΄ πια Εθνική κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Και νομίζω ότι θα έχει ενδιαφέρον τη νέα σεζόν να δούμε πως θα τα καταφέρει ο Μίτσελ με τον Ολυμπιακό εναντίον Ελλήνων προπονητών στις άλλες μεγάλες ομάδες. Κύρια βέβαια κόντρα στον Αναστασίου και στον Αναστασιάδη, στα δύο Αλφα! Ίσως, όμως, κι εναντίον του Δέλλα, καθώς μπορεί να κληρωθούν στο κύπελλο ο Ολυμπιακός με την ΑΕΚ!

Κάποιοι θα πουν ότι ακόμη και σε αυτό το επίπεδο φαίνεται ότι ο Ολυμπιακός είναι πιο μπροστά και γι΄αυτό τόσα χρόνια δεν μπορούν να τον πιάσουν οι άλλοι.

Κάποιοι άλλοι θα πουν ότι το πείραμα με τον Αναστασίου πέτυχε στον Παναθηναϊκό κι αυτό έκανε και τον ΠΑΟΚ να στραφεί σε μία ελληνική λύση, έστω κι αν είναι στο άλλο άκρο-ο μεν Αναστασίου τώρα ξεκινάει την καριέρα του, έχοντας πάρει μία ευρωπαϊκή όσφρηση σαν ποδοσφαιριστής, ο δε Αναστασιάδης είναι πολύ πιο έμπειρος, με τις γνωστές ιδιαιτερότητές του. Πιο πολύ, δηλαδή, μοιάζουν Αναστασίου και Δέλλας, παρά Αναστασίου και Αναστασιάδης.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Μίτσελ θα έχει το μεγαλύτερο άγχος απ΄όλους, αφού θα ξεκινήσει τη σεζόν πάλι ως φαβορί και θα πρέπει να τον δικαιολογήσει τον τίτλο η ομάδα του μέσα στο γήπεδο. Οι άλλοι αντίπαλοί του, οι Έλληνες προπονητές, θα ξεκινήσουν την χρονιά με λιγότερη πίεση, σε σχέση με τον Ισπανό, για πολλούς και διάφορους λόγους, νομίζω ευνόητους.

Πάντως, ο Ολυμπιακός με Ισπανό προπονητή στον πάγκο, ποτέ δεν έχασε πρωτάθλημα! Τρία πήρε ο Βαλβέρδε, δύο ο Μίτσελ κι ένα ο Σεγκούρα! Τα έξι τελευταία πρωταθλήματα που πήρε ο Ολυμπιακός…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.