Τετ α τετ Βρύζα με Αναστασιάδη

Τετ α τετ Βρύζα με Αναστασιάδη

Gazzetta team
Τετ α τετ Βρύζα με Αναστασιάδη

bet365

Βρύζας κι Αναστασιάδης έχουν ήδη ξεκινήσει τις επαφές για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν, βάζοντας επί τάπητος και το θέμα των μελών του τεχνικού τιμ.

Ο Ζήσης Βρύζας θα είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος για τις επιλογές του αγωνιστικού τμήματος των «ασπρόμαυρων» μετά τη σχετική εντολή που πήρε από τον Ιβάν Σαββίδη κι έχουν ξεκινήσει επαφές με τον Άγγελο Αναστασιάδη για το αγωνιστικό πλάνο της νέας σεζόν, αλλά και για το τι είδους ποδόσφαιρο επιθυμεί να παίξει ο Δικέφαλος.

Επιπλέον θα συζητήσουν για τους συνεργάτες που θα έχει ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ, με τον γυμναστή Λεωνίδα Δημητρακόπουλο και τον προπονητή τερματοφυλάκων Απόστολο Τερζή να θεωρούνται σίγουροι. Επιπλέον ενδέχεται να αναβαθμιστεί ο Κώστας Λαγωνίδης, ενώ είναι πιθανή και η επιστροφή του γιατρού Γιώργου Οικονομίδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα