Εθνική Ελλάδος: Η 23άδα που διάλεξε ο Σάντος

Νίκος Ρόλλας
Εθνική Ελλάδος: Η 23άδα που διάλεξε ο Σάντος

bet365

Ο Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής Ελλάδος για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δείτε τους 23 παίκτες που θα πάνε στη Βραζιλία. Tο gazzetta βρέθηκε στην συνέντευξη Tύπου του Πορτογάλου ομοσπονδιακού τεχνικού!

Ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός προπονητής έκανε γνωστή την 23άδα που θα έχει μαζί του στα γήπεδα της Βραζιλίας. Ο Φερνάντο Σάντος είχε κάνει μια προεπιλογή με 30 παίκτες, αλλά τελικά έκοψε τους 7 και έμειναν αυτοί που θα πάνε στο Μουντιάλ.

Αναλυτικά η 23άδα της Εθνικής Ελλάδος για τη Βραζιλία:

Τερματοφύλακες: Ορέστης Καρνέζης (Γρανάδα), Παναγιώτης Γλύκος (ΠΑΟΚ), Στέφανος Καπίνο (Παναθηναϊκός).
Αμυντικοί: Κώστας Μανωλάς, Χοσέ Χολέμπας (Ολυμπιακός), Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Βαγγέλης Μόρας (Βερόνα), Γιώργος Τζαβέλλας (ΠΑΟΚ), Λουκάς Βύντρα (Λεβάντε), Βασίλης Τοροσίδης (Ρόμα).

Μέσοι: Αλέξανδρος Τζιόλης (Καϊσερίσπορ), Ανδρέας Σάμαρης, Γιάννης Μανιάτης (Ολυμπιακός), Κώστας Κατσουράνης (ΠΑΟΚ), Γιώργος Καραγκούνης (Φούλαμ), Παναγιώτης Ταχτσίδης (Τορίνο), Γιάννης Φετφατζίδης (Τζένοα), Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Παναγιώτης Κονέ (Μπολόνια).

Επιθετικοί: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ), Γιώργος Σαμαράς (Σέλτικ), Κώστας Μήτρογλου (Φούλαμ), Φάνης Γκέκας (Κόνιασπορ).

Από την προεπιλογή κόπηκαν οι Αλέξανδρος Τζόρβας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Νίκος Καράμπελας, Κώστας Φορτούνης, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Νίκος Καρέλης και Στέφανος Αθανασιάδης.

Το gazzetta βρέθηκε στο ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης όπου ο Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε την αποστολή της εθνικής για τα γήπεδα της Βραζιλίας και το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δείτε στο βίντεο τα όσα είπε ο τεχνικός της εθνικής Ελλάδος!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα