Χάμρεν: «Ιμπραΐμοβιτς και μετά Μπεργκ!»

Χάμρεν: «Ιμπραΐμοβιτς και μετά Μπεργκ!»

Gazzetta team
Χάμρεν: «Ιμπραΐμοβιτς και μετά Μπεργκ!»

bet365

Με τα καλύτερα λόγια για τον Μάρκους Μπεργκ μίλησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Σουηδίας, Έρικ Χάμρεν.

Δεύτερο σταρ μετά τον Ιμπραΐμοβιτς θέλει να δει τον Μάρκους Μπεργκ στην Εθνική Σουηδίας ο Έρικ Χάμρεν. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της χώρας, μίλησε για την τρομερή χρονιά του επιθετικού του Παναθηναϊκού στο «τριφύλλι», τονίζοντας πως ελπίζει αυτή να έχει και συνέχεια, ώστε ο Μπεργκ να εξελιχθεί σε δεύτερος σταρ της Σουηδίας.

«Ελπίζω ο Μπεργκ να δείξει την ίδια αγωνιστική φόρμα στην Εθνική μ' αυτή του Παναθηναϊκού. Ο Μάρκους ήταν τοπ σκόρερ το 2009 στο Euro κάτω των 21, αλλά από τότε πέρασε πολλά λόγω των τραυματισμών που είχε και ήταν ανήμπορος να βοηθήσει και να εξελιχθεί στην Εθνική ομάδα», είπε αρχικά ο Χάμρεν.

Στη συνέχεια τόνισε για τον Ιμπραΐμοβιτς και τον Μπεργκ, ότι: «Αυτή τη σεζόν έκανε σούπερ πράγματα στην Ελλάδα και δείχνει πάλι πως είναι νικητής. Θέλω να είμαι ειλικρινής. Μέχρι σήμερα έχουν έναν μεγάλο σταρ, όπως είναι ο Ιμπραϊμοβιτς, θέλω να πιστεύω πως ο Μπεργκ μπορεί να εξελιχθεί σε δεύτερο σταρ για την ομάδα μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα