Μήνυμα αποχώρησης από τον Στοχ

Μήνυμα αποχώρησης από τον Στοχ

Gazzetta team
Μήνυμα αποχώρησης από τον Στοχ

bet365

Ο δανεισμός του Μίροσλαβ Στοχ στον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και ο τρόπος που αποχαιρέτησε κοντινά του πρόσωπα, έστειλαν μήνυμα... αποχώρησης.

Ο Σλοβάκος άσος αγωνίστηκε ως γνωστόν με τη μορφή δανεισμού από τη Φενέρμπαχτσε στον Δικέφαλο, αλλά όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν στους Θεσσαλονικείς. Αυτό τουλάχιστον άφησε ο ίδιος να εννοηθεί με τις κινήσεις του μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης στην Τούμπα.

Ο τρόπος που αποχαιρέτησε ο Στοχ κοντινά του πρόσωπα με τα οποία είχε στενή επαφή, ήταν σαν... να μην τα ξαναέβλεπε και καθώς φαίνεται στο παιχνίδι με τους «πράσινους» φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα