Θέλει τον Ούτσε ο Μίτσελ

Θέλει τον Ούτσε ο Μίτσελ

Gazzetta team
Θέλει τον Ούτσε ο Μίτσελ

bet365

Το όνομα του Ικεκούκβου Ούτσε της Βιγιαρεάλ φέρεται να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Μίτσελ για την επίθεση του Ολυμπιακού.

Μπορεί ο Αλάν Πουλίδο να βρίσκεται μία ανάσα από τη μετακίνησή του στον Πειραιά, ωστόσο είναι δεδομένο πως οι πρωταθλητές θα κινηθούν για την απόκτηση ενός -τουλάχιστον- ακόμα επιθετικού. Εκείνος μάλιστα που εμφανίζεται να έχει ξεχωρίσει ο Μίτσελ είναι ο Ούτσε της Βιγιαρεάλ, όπως αναφέρει το «Goal».

Ο Νιγηριανός στράικερ προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν στην Πριμέρα Ντιβιζιόν με 13 γκολ σε 29 συμμετοχές, ενώ έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με το «κίτρινο υποβρύχιο». Η ομάδα του μάλιστα φαίνεται πως δεν θα ήταν αρνητική στο ενδεχόμενο πώλησής του με ένα ποσό της τάξης των 2,5-3 εκατ. ευρώ (σύμφωνα με το δημοσίευμα).

Εξάλλου οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ανοίξει... παρτίδες με τη Βιγιαρεάλ τα τελευταία χρόνια, με την απόκτηση των Φουστέρ, Μαρκάνο, αλλά και του δανεικού Ερνάν Πέρες τον περασμένο Γενάρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα