Μήνυση κατά της ΕΠΟ ο ΑΣ ΠΑΟΚ

Μήνυση κατά της ΕΠΟ ο ΑΣ ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Μήνυση κατά της ΕΠΟ ο ΑΣ ΠΑΟΚ

bet365

Αποφασισμένος να κινηθεί νομικά κατά της ΕΠΟ φαίνεται πως είναι ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ, λόγω της τιμωρίας που επιβλήθηκε στον Δικέφαλο.

Μπορεί οι ΠΑΕ να μην έχουν το δικαίωμα να προσφύγουν στα πολιτικά δικαστήρια, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τα ερασιτεχνικά σωματεία. Μετά την τιμωρία που επέβαλε η ΕΠΟ στους Θεσσαλονικείς για ποινή τριών αγωνιστικών, αρκετά χρήματα θα χάσει και ο ΑΣ ΠΑΟΚ, που σύμφωνα με όσα άφησε να εννοηθούν ο πρόεδρος, Θανάσης Κατσαρής, πρόκειται να καταθέσει μήνυση κατά της Ομοσπονδίας.

«Από τη στιγμή που τιμωρήθηκε η Τούμπα, ο Ερασιτέχνης θα χάσει πολλά χρήματα. Έχουμε έννομο συμφέρον να προσφύγουμε κατά αυτών των επιτροπών που έβγαλαν αυτές τις αποφάσεις στα δικαστήρια, που δεν είναι σύννομες, δεν το κάνουμε για τις εντυπώσεις. Η ΠΑΕ δεν έχει δικαίωμα να προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια, εμείς όμως δεν έχουμε κανένα πρόβλημα», ήταν τα λόγια του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα