Μόρας «Όνειρο η Βραζιλία»

Μόρας «Όνειρο η Βραζιλία»

Νίκος Ρόλλας
Μόρας «Όνειρο η Βραζιλία»

bet365

Ως επιβράβευση χαρακτήρισε την συμμετοχή του στην προεπιλογή της Ελλάδας, ο αμυντικός της Βερόνα που ελπίζει να είναι στην 23άδα.

Αν και τα προγνωστικά δεν ήταν υπέρ του, ο Βαγγέλης Μόρας ήταν τελικά μέσα στην προεπιλογή του Φερνάντο Σάντος για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Κάτι που τον έκανε να νιώσει απόλυτα ικανοποιημένος για την ανταμοιβή της προσπάθειάς που κατέβαλε εφέτος, όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Ο έμπειρος αμυντικός της Βερόνα, βρέθηκε σε εκδήλωση στην μπουτίκ της ομάδας στην Ιταλία για να υπογράψει αυτόγραφα και από τις ερωτήσεις που δέχθηκε, δεν θα μπορούσε να λείψει αυτή για το Μουντιάλ.

«Το έμαθα ότι είμαι στην προεπιλογή την Τρίτη αλλά δεν ήταν ακόμη επίσημο. Η πρώτη λίστα με τους 29 δεν ήταν σωστή γιατί έλειπαν ποδοσφαιριστές αλλά μετά η ελληνική ομοσπονδία έδωσε επισήμως τα ονόματα. Αυτή η κλήση μου είναι δουλειά όλης της ομάδας (της Ελλάς Βερόνα), είμαστε όλοι ικανοποιημένοι, μετά από μια τέτοια σεζόν η παρουσία μου στο Μουντιάλ είναι μια επιβράβευση για όλους στην ομάδα. Ελπίζω να είμαι και στην τελική λίστα των 23, που θα βγει την Δευτέρα. Το πίστευα πάντα, αν και δεν ήμουν μέλος της εθνικής ομάδας για τρία χρόνια. Τα πήγα καλά φέτος, δούλεψα σκληρά και είμαι ευτυχισμένος για αυτή την κλήση», τόνισε αρχικά.


Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν θα ήθελε να παίξει αντίπαλος με τον Βραζιλιάνο συμπαίκτη του στην Βερόνα, Ραμούλο, απαντώντας: «Θα είναι δύσκολο να περάσουμε τον όμιλο, αν το κάνουμε θα είναι μια μεγάλη χαρά για μένα αλλά και για την πόλη της Βερόνα, η οποία μπορεί να δει δύο παίκτες της ομάδας στο Μουντιάλ. Το να πάω στη Βραζιλία μετά από όλες τις θυσίες που έκανα φέτος είναι ένα όνειρο για μένα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα