Γεωργιάδης: «Έλειπε η φρεσκάδα»

Γεωργιάδης: «Έλειπε η φρεσκάδα»

Γεωργιάδης: «Έλειπε η φρεσκάδα»

bet365

Η ενέργεια και η φρεσκάδα ήταν τα στοιχεία που έλειπαν από τον ΠΑΟΚ στην Τρίπολη, όπως δήλωσε ο Γιώργος Γεωργιάδης.

Την ευκαιρία να βρεθεί προσωρινά ισόβαθμος με τον Παναθηναϊκό στην πρώτη θέση των πλέι οφ έχασε ο ΠΑΟΚ, που ηττήθηκε με 1-0 από τον Αστέρα στην Τρίπολη. Η αιτία της εν λόγω ήττας ήταν η έλλειψη ενέργειας και φρεσκάδας, όπως δήλωσε ο Γιώργος Γεωργιάδης στη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για την αναμέτρηση: «Ήταν μέτριο παιχνίδι σε αργούς ρυθμούς και έπαιξε ρόλο η κούραση. Ο Αστέρας με μία φάση έβαλε ένα γκολ και κέρδισε. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε. Είχαμε μια μεγάλη φάση και ο Αστέρας πήρε το παιχνίδι. Για εμάς είναι πολλά τα παιχνίδια φέτος.

Είχαμε πολλές απουσίες και γνωρίζοντας πως είχαμε και την ποινή, παίζαμε πάντα με την πλάτη στον τοίχο. Αυτό μας στοίχησε σήμερα. Δεν αντιδράσαμε στο δεύτερο ημίχρονο και έτσι ήρθε η ήττα. Κάποιες στιγμές παίζει ρόλο και η τύχη στο ποδόσφαιρο».

Για το τι έλειπε: «Σήμερα μας έλειπε η ενέργεια και η φρεσκάδα μεσοεπιθετικά. Κούραση υπάρχει σε όλους, έχουμε δύο μέρες να ξεκουραστούμε. Θα δώσουμε ό,τι έχουμε για να κλείσουμε τη χρονιά όσο γίνεται καλύτερα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα