Mundial 2014: Η προεπιλογή της Εθνικής Ελλάδας

Mundial 2014: Η προεπιλογή της Εθνικής Ελλάδας

Νίκος Ρόλλας
Mundial 2014: Η προεπιλογή της Εθνικής Ελλάδας

bet365

Ανακοινώθηκε η προεπιλογή της Εθνικής Ελλάδος ενόψει του Μουντιάλ της Βραζιλίας, με τον Καρέλη να συμπεριλαμβάνεται στην 30άδα του Σάντος.

Με εκπλήξεις συνοδεύτηκε η ανακοίνωση της προεπιλογής του Φερνάντο Σάντος για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Ειδικά μάλιστα σε σχέση με την 29άδα που είχε αρχίσει να κυκλοφορεί μέσω Περού από την Τρίτη το πρωί, οι αλλαγές είναι αρκετές…

Και αυτό καθώς υπάρχει η συμμετοχή του Νίκου Καρέλη, ο οποίος κάνει μία εξαιρετικά χρονιά με τον Παναθηναϊκό, του Νίκου Καράμπελα που έχει παίξει σε 16 ματς της Primera Division με την φανέλα της Λεβάντε, αλλά και του Βαγγέλη Μόρα της Βερόνα.


Αντιθέτως στους υποψήφιους τερματοφύλακες για να ταξιδέψουν στην Λατινική Αμερική, δεν συμπεριλήφθηκε ο Μιχάλης Σηφάκης του Ατρόμητου, ενώ εκτός έμειναν ο Σωτήρης Νίνης και ο Δημήτρης Σιόβας.


Τερματοφύλακες: Ορέστης Καρνέζης (Γρανάδα), Αλέξανδρος Τζόρβας (Απόλλων Σμύρνης), Παναγιώτης Γλύκος (ΠΑΟΚ), Στέφανος Καπίνο (Παναθηναϊκός).

Αμυντικοί: Αβραάμ Παπαδόπουλος, Κώστας Μανωλάς, Χοσέ Χολέμπας (Ολυμπιακός), Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Βαγγέλης Μόρας (Βερόνα), Γιώργος Τζαβέλλας (ΠΑΟΚ), Λουκάς Βύντρα, Νίκος Καράμπελας (Λεβάντε), Βασίλης Τοροσίδης (Ρόμα).

Μέσοι: Αλέξανδρος Τζιόλης (Καϊσερίσπορ), Ανδρέας Σάμαρης, Γιάννης Μανιάτης (Ολυμπιακός), Κώστας Κατσουράνης (ΠΑΟΚ), Γιώργος Καραγκούνης (Φούλαμ), Παναγιώτης Ταχτσίδης (Τορίνο), Γιάννης Φετφατζίδης (Τζένοα), Κώστας Φορτούνης (Καϊζερσλάουτερν), Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Παναγιώτης Κονέ (Μπολόνια).

Επιθετικοί: Δημήτρης Παπαδόπουλος (Ατρόμητος), Νίκος Καρέλης (Παναθηναϊκός), Στέφανος Αθανασιάδης, Δημήτρης Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ), Γιώργος Σαμαράς (Σέλτικ), Κώστας Μήτρογλου (Φούλαμ), Φάνης Γκέκας (Κόνιασπορ).

 

Τελευταία Νέα