Ενίσχυση την κατάλληλη στιγμή

Ενίσχυση την κατάλληλη στιγμή

Ενίσχυση την κατάλληλη στιγμή

bet365

Ο Ηρακλής Αντύπας γράφει για το πλάνο των ανθρώπων του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα χτυπήσουν την κατάλληλη στιγμή στο μεταγραφικό παζάρι.

Από την ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη στους κατόχους διαρκείας, βγαίνει το εξής συμπέρασμα: Ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί, χωρίς να γίνουν βιαστικές και εντυπωσιασμού κινήσεις. Ο Ολυμπιακός έχει πλάνο και ασχολείται με την ενίσχυση της ομάδας εδώ και καιρό. Απλά περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσει.

Ο πρόεδρος των πρωταθλητών τόνισε ξεκάθαρα ότι «Πιστεύω ότι όταν η ομάδα εξελίσσεται. Το ίδιο κάνει και ο προπονητής μαζί της. Θα γίνουν μεταγραφές. Όλα στην ώρα τους. Δεν θα ρίξουμε κανένα πυροτέχνημα, με αφορμή τις εκλογές. Αυτά είναι γελοιότητες. Θα κάνουμε την δουλειά μας σωστά και σε σωστό τάιμινγκ τις μεταγραφές. Τα πρωταθλήματα δεν έχουν τελειώσει και οι μεταγραφές ξεκινούν μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ».

Ο ισχυρός άντρας του Θρύλου τόνισε επίσης, ότι οι υπεύθυνοι των μεταγραφών, σε συνδυασμό πάντα με τον Μίτσελ και ξέρουν που πονά η ομάδα, αλλά και στοχεύουν σε συγκεκριμένους παίκτες. Και όλα αυτά με έναν και μοναδικό στόχο, ο Ολυμπιακός να παρουσιαστεί στην επόμενη σεζόν ακόμα πιο δυνατός, ακόμα πιο ποιοτικός.

Οι μεταγραφές δεν είναι ποτέ εύκολη υπόθεση, ειδικά όταν προσπαθείς να αγοράσεις παίκτες. Πάντα προκύπτουν εμπόδια, πάντα ανεβαίνουν οι απαιτήσεις και μέχρι να πέσουν οι υπογραφές, όλα μπορούν να αλλάξουν. Ωστόσο, όταν ακούς από τα πιο επίσημα χείλη, ότι ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί ξέρεις τι περιμένεις. Υπομονή χρειάζεται, προκειμένου να μάθουμε το ρόστερ της επόμενης σεζόν.
Όσον αφορά τέλος, το κομμάτι των ενδεχόμενων πωλήσεων, προσωπικά το έχω αναφέρει (σε σημείο παρεξηγήσεως…) τόσο στις βραδινές εκπομπές στον Σπορ FM, όσο και από εδώ στο Gazzetta, ότι οι ομάδες για να προχωρούν μπροστά πρέπει και να παραχωρούν παίκτες.

Αν αγοράζεις μόνο θα πέσεις στα βράχια, με μαθηματική ακρίβεια. Και τα λεγόμενα του προέδρου για το συγκεκριμένο θέμα με βρίσκουν 100% σύμφωνο. «Το να αγοράζεις παίκτες με μεταπωλητική αξία ή όταν τους βλέπεις να φτάνουν σε ένα επίπεδο έτοιμοι να πουληθούν και να κάνουν την ομάδα γνωστή στην Ευρώπη, είναι κάτι σημαντικό. Ο Ολυμπιακός μπορεί και να πουλάει παίκτες και να παίζουν σε ανταγωνιστικά πρωταθλήματα. Και αυτό μας ανεβάζει επίπεδο»¸ είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και νομίζω πως όλοι συμφωνείτε…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Ηρακλής Αντύπας
Ηρακλής Αντύπας

Ο Ηρακλής Αντύπας γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου του 1975. Από μικρός λάτρευε το ποδόσφαιρο και το φαγητό. Στα πόδια μια μπάλα και στα χέρια ένα σάντουιτς! Τα χρόνια πέρασαν. Η μπάλα από τα πόδια πέρασε στην εξέδρα. Δεν έκρυψε ποτέ ότι άνηκε στη μία και μοναδική γενιά, των «επιστημόνων» που είχε πει και ο Σαλιαρέλης. Αποφοίτησε από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και ακολούθως (το 1993) ξεκίνησε την δημοσιογραφία στο ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ. Είχε την τιμή να μάθει τα μυστικά της πέννας από τον Θόδωρο Νικολαΐδη και τον Γιώργο Δασκαλόπουλο. Στην πορεία βρέθηκε για 1,5 χρόνο στο SPORTIME και ξεκίνησε ρεπορτάζ Ολυμπιακού, σε καθημερινή βάση, από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της SPORTDAY. Το… μενού περιλάμβανε και ραδιόφωνο, στον NOVAΣΠΟΡ FM. Για δύο χρόνια κάθε Δευτέρα βράδυ συνομιλούσε με τους ακροατές, κυρίως τους φιλικά προσκείμενους στον Ολυμπιακό. Επίσης, έκανε και τις μεταδόσεις των ευρωπαϊκών αγώνων των «ερυθρόλευκων», στα εκτός έδρας ματς. Πάντα σε πρώτο πληθυντικό…

Τον Ιούνιο αποφάσισε να κάνει ένα… Kit Κat και να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο από μια άλλη οπτική γωνιά. Μέχρι πότε; Θα δείξει…