Μήνυμα παραμονής στον Λίνο ο ΠΑΟΚ

Μήνυμα παραμονής στον Λίνο ο ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Μήνυμα παραμονής στον Λίνο ο ΠΑΟΚ

bet365

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έστειλαν μήνυμα παραμονής στον Λίνο, θέλοντας να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια φορώντας τη φανέλα του Δικεφάλου ο Βραζιλιάνος άσος.

«Ό,τι και να πω για τον Λίνο είναι λίγο. Ο ΠΑΟΚ του οφείλει πάρα πολλά, μακάρι να είχαμε 20 σαν αυτόν», δήλωνε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο ο Γιώργος Γεωργιάδης για τον 37χρονο άσο, που έβαλε τη σφραγίδα του στο διπλό των «ασπρόμαυρων», βγάζοντας τις ασίστ και στα δύο γκολ. Στον Δικέφαλο έχουν εκτιμήσει την τεράστια προσφορά του στον σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια και θέλουν να κρατήσουν... για πάντα τον Βραζιλιάνο μπακ στην Τούμπα.

Ήδη μάλιστα του έχουν στείλει ξεκάθαρο μήνυμα να παραμείνει στην ομάδα και να τελειώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα φορώντας τα ασπρόμαυρα. Πλέον το θέμα φαίνεται ότι βρίσκεται στο χέρι του παίκτη, που θα κληθεί να αποφασίσει για το μέλλον του και πιθανώς για το τελευταίο συμβόλαιό του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα