Λίστα από Ιταλία ο Ολυμπιακός

Λίστα από Ιταλία ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Λίστα από Ιταλία ο Ολυμπιακός

bet365

Ο υποβιβασμός των Μπολόνια και Κατάνια ανοίγει... λίστα παικτών που πρόκειται να εξετάσει ο Ολυμπιακός ενόψει του καλοκαιριού.

Η Κατάνια είχε ήδη υποβιβαστεί πριν την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής της Serie Α με τη Μπολόνια, αλλά με τη νίκη της, πήρε μαζί και την παρέα των Κονέ, Χριστοδουλόπουλου (θα έπεφτε ακόμα κι αν νικούσε η Μπολόνια, λόγω των άλλων αποτελεσμάτων). Το γεγονός αυτό αναμένεται να ανοίξει την πόρτα της εξόδου γι' αρκετούς παίκτες και των δύο ομάδων κι ο Ολυμπιακός... καραδοκεί.

Στο μεγάλο Λιμάνι φαίνεται πως έχουν ήδη μεταγραφική λίστα από την Ιταλία σύμφωνα με τη «Sportday» κι αρκετές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις βρίσκονται στα υπόψιν τους. Στους συγκεκριμένους συλλόγους αγωνίζονται και κάποιοι γνωστοί μας, όπως οι Κονέ Χριστοδουλόπουλος της Μπολόνια για τους οποίους πάντως θα γίνει προσπάθεια να πουληθούν σε άλλη ιταλική ομάδα, όπως κι ο Σεμπάστιαν Λέτο της Κατάνια, ο οποίος έχει μάνατζερ τον Φερνάντο Κοσεντίνο που προτείνει αρκετά συχνά παίκτες στους Πειραιώτες. Λούκας Κάστρο, Μπεργκέσιο, Πλάσιλ, Κέκο είναι μερικοί από τους παίκτες της Κατάνια που έχουν προταθεί (οι τρεις πρώτοι) κατά το παρελθόν στους «ερυθρόλευκους» και θα εξεταστούν

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα