Τα σενάρια των πλέι οφ

Τα σενάρια των πλέι οφ

bet365

Δύο στροφές πριν το τέλος Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έχουν την τύχη στα χέρια τους για το εισιτήριο που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ...

Όλα ανοιχτά μόνο για δύο είναι πλέον σε ότι αφορά το Τσάμπιονς Λιγκ μετά τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ. Ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ είναι οι μόνοι που έχουν μαθηματικές ελπίδες για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, αφού Αστέρας και Ατρόμητος πλέον δεν προλαβαίνουν, με την ομάδα της Τρίπολης στην ισοβαθμία με το «τριφύλλι» να είναι από κάτω.

Έτσι μένουν οι φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας να μονομαχήσουν και πάλι για το εισιτήριο των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Ας αρχίσουμε από το απλό, όποιος από τους δύο κάνει το απόλυτο στις δύο τελευταίες αγωνιστικές τότε θα βρεθεί στην κορυφή των πλέι οφ. Αν τώρα, ο Παναθηναϊκός επικρατήσει του Ατρόμητου και ο ΠΑΟΚ δεν κερδίσει τον Αστέρα, το ματς στην Τούμπα είναι αδιάφορο αφού η διαφορά ανάμεσα στο «τριφύλλι» και στον «δικέφαλο» θα είναι στους 5.

Σε περίπτωση τώρα, νίκης του ΠΑΟΚ και ισοπαλίας του Παναθηναϊκού, τότε οι «πράσινοι» θα πάνε στην Τούμπα για δύο αποτελέσματα, ενώ αν ηττηθούν από τον Ατρόμητο, τότε ο ΠΑΟΚ θα είναι αυτός που θα θέλει δύο αποτελέσματα, μιας και θα βρεθεί ισόβαθμος με το «τριφύλλι» στους 10!

Η βαθμολογία των πλέι οφ
1. Παναθηναϊκός 10
2. ΠΑΟΚ 7
3. Αστέρας Τρίπολης 4
4. Ατρόμητος 3

Η επόμενη αγωνιστική
Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 17:00 (Novasports 2)
Παναθηναϊκός-Ατρόμητος 19:15 (Novasports 1)

Η τελευταία αγωνιστική
Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης 20:30 (Novasports 2)
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 20:30 (Novasports 1)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα