Δεν έληξε το θέμα Κατσουράνη για Μανιάτη...

Δεν έληξε το θέμα Κατσουράνη για Μανιάτη...

bet365

Μπορεί ο Σάντος να επισήμανε πως το θέμα Κατσουράνη-Μανιάτη έχει διευθετηθεί, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες το ζήτημα δεν είναι λήξαν ούτε από μεριάς Μανιάτη, ούτε από πλευράς Ολυμπιακού.

Ο Φερνάντο Σάντος τοποθετήθηκε για το κλίμα στην Εθνική με αφορμή το πρόβλημα μεταξύ Κατσουράνη και Μανιάτη ως εξής: «Εννοείται ότι είδα τα επεισόδια και δεν μου άρεσε αυτό που είδα. Όχι επειδή αυτό είχε αρνητικούς πρωταγωνιστές διεθνείς παίκτες, αλλά και επειδή δεν μου αρέσει να βλέπω τέτοια επεισόδια γενικότερα. Δυστυχώς τέτοια πράγματα βλέπουμε συχνά στην Ελλάδα και δεν βγάζει καλή εικόνα προς τα έξω. Όσο για τη διαμάχη αυτή, δεν υπάρχει θέμα πλέον, έχει επιλυθεί κι αυτή τη στιγμή ούτε που με απασχολεί. Αυτό δεν υφίσταται ως θέμα. Είναι πολύ εύκολο να κατανοήσει κανείς τι εννοούμε με αυτό. Όποιος δεν θέλει...». Με αφορμή λοιπόν αυτήν την τοποθέτηση λίγες ώρες μετά διέρρευσε πως ούτε για τον ερυθρόλευκο αρχηγό ούτε για τον Ολυμπιακό το θέμα έχει λήξει.

Εξάλλου η σχέση του Γιάννη Μανιάτη με τον Κώστα Κατσουράνη διαταράχθηκε για τα καλά μετά το χτύπημα του παίκτη του ΠΑΟΚ (σ.σ. κουτουλιά) προς τον συμπαίκτη του στην Εθνική στο ματς Κυπέλλου της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό αλλά και τα όσα έγιναν γενικότερα στον αγωνιστικό χώρο αλλά και μετά στα αποδυτήρια. Με άλλα λόγια και ο έμπειρος χαφ (αλλά και μπακ) και η ομάδα του δεν ξεχνούν την συμπεριφορά και την εν γένει στάση του πεπειραμένου παίκτη του δικέφαλου του Βορρά. Μάλιστα αυτό ακριβώς ξεκαθάρισε σε μήνυμά του στα social media ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς. Την δεδομένη στιγμή έτσι και αλλιώς ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν λογικό και αναμενόμενο να κάνει δηλώσεις σε μία προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι...

 

Τελευταία Νέα