Και πάλι εκτός ο Νάστος

Και πάλι εκτός ο Νάστος

bet365

Ο Βαγγέλης Νάστος είναι η μοναδική απουσία του Ατρομήτου ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι (20:30) για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ.

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρομήτου για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι (20:30). Ο Γιώργος Παράσχος θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του γι' αυτή την σημαντική αναμέτρηση στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ, εκτός του τραυματία Βαγγέλη Νάστου που και πάλι δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε.

Μετά την σημερινή προπόνηση, ο έμπειρος τεχνικός ανακοίνωση την αποστολή την οποία αποτελούν οι: Τσέναμο, Σηφάκης, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Θεολόγου, Μπάλλας, Δημούτσος, Γκαρσία, Μπρίτο, Καραμάνος, Ούμπιδες, Παπαδόπουλος, Ναπολεόνι, Γεωργίου, Φωτάκης, Κιβρακίδης, Φάμπιο.

Ενημέρωση για τα εισιτήρια

Σχετικά με την διάθεση των εισιτηρίων η ΠΑΕ Ατρόμητος ανέφερε: «Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ, το Γραφείο Διαχείρισης Εισιτηρίων θα λειτουργήσει αύριο (Κυριακή) από τις 11.00 μέχρι τις 18.00 για την πώληση των εισιτηρίων. Από τις 18.30 μέχρι την έναρξη του αγώνα η πώληση θα μεταφερθεί στα εκδοτήρια του γηπέδου Περιστερίου». Αξίζει να αναφέρουμε πως ο ΠΑΟΚ παρά τα όσα είχαν γίνει στην Λεωφόρο ζήτησε εισιτήρια, ο Ατρόμητος συμφώνησε, αλλά η αστυνομία είπε όχι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα