(Κ17) Ξάνθη-Πανιώνιος 1-0

(Κ17) Ξάνθη-Πανιώνιος 1-0

bet365

Η Εφηβική ομάδα της Ξάνθης είναι η πρώτη ομάδα που πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του πρωταθλήματος Κ17 της Σούπερ Λιγκ επικρατώντας 1-0 του Πανιώνιου. Ο Βαφειάδης το γκολ στην παράταση!

Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι γεμάτο αγωνία, άρχισε το final four του πρωταθλήματος Κ17 της Σούπερ Λιγκ στο Αγρίνιο... Στον πρώτο ημιτελικό, Ξάνθη και Πανιώνιος έδωσαν την δική τους μάχη, η οποία δεν έβγαλε νικητή στα 90 λεπτά.

Στο πρώτο μέρος, ο Πανιώνιος είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης και φαινόταν πιο επικίνδυνος εντός αγωνιστικού χώρου, ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ... Με την έναρξη της επανάληψης, η Ξάνθη ανέβασε στροφές έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες, αλλά το 0-0 παρέμεινε με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να οδηγηθούν στην παράταση.

Εκεί, η Ξάνθη στο 100' κατάφερε να πετύχει το γκολ που της έδωσε την πρόκριση, όταν ο Βαφειάδης με κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας του Πανιωνίου, έκανε το 1-0. Στα λεπτά που απέμεναν ο Πανιώνιος ανέβηκε ψάχνοντας την ισοφάριση, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, με την Ξάνθη τελικά να παίρνει την πρόκριση και την Δευτέρα να έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει στον τελικό το πρωτάθλημα Κ17 της Σούπερ Λιγκ.

SKODA Ξάνθη (Κώστας Μπεδρελής): Σταθάκης, Ζώτος, Ψεμματάς (74’ Βαφειάδης), Πουλουκτσής, Θεοδωρίδης, Μπουνταγκίδης, Χαμδή (53’ Παπαδόπουλος), Τουμαντζίδης, Δημητριάδης, Παπανικολάου (69’ Σαμπανίδης), Χατζής.

Πανιώνιος (Δημήτρης Κουζίνος): Αστράς, Ευαγγέλου, Μπρέγκασι, Τοπάλλι, Σταμίρης, Παναγιωτόπουλος (81’ Μπόκιας), Κιουρανάκης, Βουκελάτος (65’ Μαρούδας), Γκίνης, Πότσης, Μπιμπάι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα