Ταξίδι και μπλέξιμο για Πουλίδο!

Ταξίδι και μπλέξιμο για Πουλίδο!

bet365

Οι Μεξικάνοι... θολώνουν τα νερά για τον Αλαν Πουλίδο μιλώντας για ταξίδι-αστραπή στην Ιταλία και επαφές με την Πάρμα. Μπλέξιμο με... μάνατζερ!

Η αποχώρηση του Αλαν Πουλίδο από την Τίγκρες θεωρείται δεδομένη και μπορεί οι πληροφορίες να κάνουν λόγο πως βρίσκεται πολύ κοντά στον Ολυμπιακό, αλλά οι Μεξικάνοι... θολώνουν τα νερά! Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «laaficion.milenio.com» ο Πουλίδο ταξίδεψε την Κυριακή στην Ευρώπη και βρέθηκε στην περιοχή «Emilia-Romagna» όπου παρουσιάστηκε στους ανθρώπους της Πάρμα.

Εκεί υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις και όχι μόνο, με τους Ιταλούς να διαπιστώνουν πως είναι σε καλή κατάσταση. Ο Πουλίδο επέστρεψε στο Μεξικό όπου ενημερώθηκε πως θα είναι στην αποστολή για το Μουντιάλ. Παράλληλα, στέκονται και σε τοποθέτηση του μάνατζέρ του, Μαουρίτσιο Γκαρσία, ο οποίος σε συνέντευξη Τύπου τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν ενδιαφέρεται πλέον για τον διεθνή φορ.

Ο ίδιος υποστήριξε πως ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την Τίγκρες μέχρι το 2016 και πως στις διαπραγματεύσεις έχει εμπλακεί παράνομα ο Φελίπε Αγιάλα με την πλευρά του Πουλίδο να στρέφεται εναντίον του δικαστικά. Για τον Ολυμπιακό επιβεβαίωσε πως βρέθηκε στην Ελλάδα και έκανε επαφές με τους Πειραιώτες, οι οποίοι πρέσαραν ως ένα σημείο για το deal αλλά όχι πια...

Βέβαια, φημολογία και για ταξίδι του στην Ελλάδα υπήρξε, όπου τονίστηκε πως συμφώνησε με τον Ολυμπιακό. Σύντομα πάντως θα υπάρξουν εξελίξεις, με τους «ερυθρόλευκους» να αισιοδοξούν και να τονίζουν πως συνεχίζονται οι επαφές μαζί του! Ίσως υπάρξουν εξελίξεις επί του θέματος το Σάββατο ή την Κυριακή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα