Δύσκολα ο Στοχ

Δύσκολα ο Στοχ

Gazzetta team
Δύσκολα ο Στοχ

bet365

Ο Μίροσλαβ Στοχ προπονήθηκε μόνος, καθώς οι ενοχλήσεις δεν έχουν υποχωρήσει. Δεν προλαβαίνει το παιχνίδι στο Περιστέρι ο Βούκιτς, αφού ο πόνος στο «δικέφαλο» δεν έχει υποχωρήσει.

Στην τελική ευθεία της σεζόν μπαίνει η ΠΑΟΚ για τους τρεις κρίσιμους αγώνες σε διάστημα έξι ημερών με φόντο το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λίγκ. Στην σημερινή προπόνηση οι εντάσεις ήταν ελεγχόμενες και όσοι αγωνίστηκαν προχθές ακολούθησαν πρόγραμμα ενεργητικής αποκατάστασης με ασκήσεις τεχνικής στο γήπεδο και παθητικής με φυσιοθεραπείες, μασάζ και υδροθεραπείες.

Οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα τεχνικής και τακτικής σε εντονότερους ρυθμούς. Οι Κατσουράνης και Λούκας δεν αισθάνονται ενοχλήσεις. Αντίθετα ο Βούκιτς αισθάνεται ενοχλήσεις στο δικέφαλο, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε δεν δείχνουν να έχει υποστεί τραυματισμό και του συστάθηκε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης μέχρι να υποχωρήσει ο πόνος και κατά πάσα πιθανότητα δεν προλαβαίνει τον αγώνα της Κυριακής. Μαντούρο και Χούσεν ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Μόνος του προπονήθηκε και ο Στοχ με χαλαρό τρέξιμο, με τις ενοχλήσεις να μην έχουν υποχωρήσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα