Κούπα vol 2 για τη Μπενφίκα! (vids)

Κούπα vol 2 για τη Μπενφίκα! (vids)

bet365

Μετά το πρωτάθλημα, η Μπενφίκα κατέκτησε και το Λιγκ Καπ Πορτογαλίας με το 2-0 επί της Ρίο Αβέ, ενώ έχει ήδη προκριθεί σε ακόμα δύο τελικούς!

Πέρυσι είδε να της φεύγουν μέσα από τα χέρια ο ένας τίτλος μετά τον άλλο, χάνοντας με απίστευτο τρόπο το πρωτάθλημα, αλλά παράλληλα και στους τελικούς Γιουρόπα Λιγκ και Πορτογαλικού Κυπέλλου, όπως και στον ημιτελικό του Λιγκ Καπ! Φέτος όμως η ομάδα του Χόρχε Ζέσους είναι αποφασισμένη να ρεφάρει στο απόλυτο τον εφιάλτη που έζησε τη σεζόν 2012-13 κι αφού κατέκτησε με... περίπατο το 33ο πρωτάθλημα της ιστορίας της, το βράδυ της Τετάρτης πρόσθεσε στην τροπαιοθήκη της και το 5ο Λιγκ Καπ, στα επτά χρόνια ύπαρξης του θεσμού!

Με τον Ροντρίγκο να ανοίγει το σκορ στο 42' και τον Λουιζάο να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του στο 78', οι «Αετοί» επικράτησαν με 2-0 της Ρίο Αβέ, την οποία όμως θα αντιμετωπίσουν και στον τελικό του Κυπέλλου στις 18 Μαΐου κι όλα αυτά ένα τριήμερο πριν ταξιδέψουν στο «Νταγκάο» (10/5) για το αδιάφορο βαθμολογικά clasico με την Πόρτο στο πρωτάθλημα. Θυμίζουμε πως η Μπενφίκα βρίσκεται και στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, αντιμετωπίζοντας τη Σεβίλλη στο Τορίνο στις 14 Μαΐου, έχοντας δηλαδή την ευκαιρία να κατακτήσει και τους τέσσερις φετινούς τίτλους!

 

Τελευταία Νέα