Σε όλα τα… μέτωπα

Σε όλα τα… μέτωπα

Σε όλα τα… μέτωπα

bet365

Ο Ηρακλής Αντύπας γράφει για τις μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού εν όψει της νέας σεζόν.

Μπορεί ακόμα να μην έχει ξεκινήσει καλά καλά η μεταγραφική περίοδος, ωστόσο στον Ολυμπιακό φαίνεται πώς ισχύει για τα καλά η λαϊκή ρήση «των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν».

Αν κάποιος δει μόνο τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων (γιατί δυστυχώς, έχουν πεθάνει οι εποχές που ο κόσμος άδειαζε τα περίπτερα), καταλαβαίνει εύκολα ότι οι άνθρωποι των πρωταθλητών έχουν πέσει με τα μούτρα στη δουλειά.

Θέλουν να κλείσουν από νωρίς βασικά γρανάζια της ερυθρόλευκης ενδεκάδας της επόμενης περιόδου, για να μπορέσει ο Μίτσελ να δουλέψει όσο καλύτερα γίνεται και ο Ολυμπιακός να παρουσιαστεί πανέτοιμος στη νέα χρονιά.

Στην πρώτη γραμμή των ονομάτων βρίσκονται οι Πουλίδο και Ντιόπ και ακολουθούν ο γνωστός σε όλους μας Σκόκο (που αν μη τι άλλο δεν είναι εύκολη υπόθεση), αλλά και ο Φορτούνης. Αυτά τα ονόματα έχουν βγει προς τα έξω και αν μη τι άλλο φαίνεται πώς οι Πειραιώτες θέλουν να ολοκληρώσουν… σφαίρα την απόκτηση επιθετικού, αμυντικού και επιτελικού μέσου.

Σε όλα τα… μέτωπα κινούνται και σύντομα αναμένεται να δρομολογηθούν εξελίξεις. Περιπτώσεις που δεν είναι εύκολες, αλλά είναι πολύ καλές. Μιλάμε για έναν νεαρό, ταλαντούχο και εξελίξιμο επιθετικό (Πουλίδο), για έναν έμπειρο και με πολλά χιλιόμετρα στα γήπεδα αμυντικό μέσο (Ντιόπ) και έναν αρτίστα (Σκόκο), που με την φανέλα της ΑΕΚ, τον θαυμάσαμε και στα δικά μας γήπεδα. Ο Φορτούνης εκτός του ότι είναι Έλληνας και καλός παίκτης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μπορεί να δηλωθεί στην ΟΥΕΦΑ στην λίστα των γηγενών. Μια λίστα που πέρυσι ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα…

Σε περίπτωση που όλες περιπτώσεις καταλήξουν σε γάμο, τότε ο Ολυμπιακός ενισχύεται σε σημαντικό βαθμό. Ακόμα πάντως και όλα να πάνε στραβά και ανάποδα (στις μεταγραφές δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος, μέχρι να υπογράψουν οι παίκτες συμβόλαια), σίγουρα υπάρχουν και άλλες πολλές και ποιοτικές λύσεις.

Και το ευχάριστο για τους φίλους της ομάδας, είναι ότι το όνομα του Ολυμπιακού στην Ευρώπη μετράει. Και όταν οι διοικούντες κινηθούν για έναν παίκτη, αυτός ξέρει για τον Θρύλο…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Ηρακλής Αντύπας
Ηρακλής Αντύπας

Ο Ηρακλής Αντύπας γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου του 1975. Από μικρός λάτρευε το ποδόσφαιρο και το φαγητό. Στα πόδια μια μπάλα και στα χέρια ένα σάντουιτς! Τα χρόνια πέρασαν. Η μπάλα από τα πόδια πέρασε στην εξέδρα. Δεν έκρυψε ποτέ ότι άνηκε στη μία και μοναδική γενιά, των «επιστημόνων» που είχε πει και ο Σαλιαρέλης. Αποφοίτησε από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και ακολούθως (το 1993) ξεκίνησε την δημοσιογραφία στο ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ. Είχε την τιμή να μάθει τα μυστικά της πέννας από τον Θόδωρο Νικολαΐδη και τον Γιώργο Δασκαλόπουλο. Στην πορεία βρέθηκε για 1,5 χρόνο στο SPORTIME και ξεκίνησε ρεπορτάζ Ολυμπιακού, σε καθημερινή βάση, από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της SPORTDAY. Το… μενού περιλάμβανε και ραδιόφωνο, στον NOVAΣΠΟΡ FM. Για δύο χρόνια κάθε Δευτέρα βράδυ συνομιλούσε με τους ακροατές, κυρίως τους φιλικά προσκείμενους στον Ολυμπιακό. Επίσης, έκανε και τις μεταδόσεις των ευρωπαϊκών αγώνων των «ερυθρόλευκων», στα εκτός έδρας ματς. Πάντα σε πρώτο πληθυντικό…

Τον Ιούνιο αποφάσισε να κάνει ένα… Kit Κat και να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο από μια άλλη οπτική γωνιά. Μέχρι πότε; Θα δείξει…