Μίτσελ: «Είχα προτάσεις, αλλά προτίμησα να μείνω»

Μίτσελ: «Είχα προτάσεις, αλλά προτίμησα να μείνω»

Gazzetta team
Μίτσελ: «Είχα προτάσεις, αλλά προτίμησα να μείνω»

bet365

Ο Μίτσελ τόνισε ότι είχε προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού, αλλά προτίμησε να παραμείνει στον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε και στην παρουσία του στην Ελλάδα.

Ακολουθούν κάποια σημαντικά σημεία της συνέντευξης του Μίτσελ σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό:

- Για την ζωή στην Ελλάδα είπε: «Υπάρχει μια κατάσταση οικονομικής κρίσης, ωστόσο οι άνθρωποι είναι συνηθισμένοι σε αυτό. Δεν θα δεις λυπημένους ανθρώπους και να υποφέρουν. Οι άνθρωποι που έρχονται από άλλες χώρες δεν αισθάνονται ξένοι στην Ελλάδα. Οι Έλληνες είναι πολύ ανοιχτοί και ζεστοί άνθρωποι».

- Για τα πολλά αθλητικά ΜΜΕ τα οποία υπάρχουν στην χώρα μας: «Υπάρχουν 14 αθλητικές εφημερίδες. Κάνω μια συνέντευξη με το κανάλι που μεταδίδει τα παιχνίδια μας τα Σάββατα. Μας έχουν… στείλει 178 παίκτες. Όποιος είναι ζωντανός μπορεί να υπογράψει για μας. Έχουν μεγάλο σεβασμό και στοργή για τον Ερνέστο Βαλβέρδε».

- Για το εάν πονάει ο αποκλεισμός από το Τσάμπιονς Λιγκ: «Ναι, αλλά είμαστε πολύ υπερήφανοι για την ομάδα μας. Δεν υπήρχε λόγος να μην περάσουμε μετά το 2-0, στο Καραϊσκάκη. Στο Όλντ Τράφορντ ήταν σαν να παραιτηθήκαμε. Σαν μην μπορούσαμε να τους περάσουμε. Ελπίζω αυτό ν’ αλλάξει».

- Για τι έχει κερδίσει από την παρουσία του στην Ελλάδα: «Πάρα πολλά. Έχω ένα στόχο καθημερινά. Είδα ότι μπορώ να δουλέψω με 19 διαφορετικές Εθνικότητες. Απολαμβάνω όλα αυτά που έχουν μεγάλη σημασία για τον Τύπο. Χθες διάβαζα για τον Θουμπιθαρέτα και τον Λουίς Ενρίκε. Ποιος σκέφτηκε τον Τάτα Μαρτίνο; Περισσότερο από προπονητής ήταν άνθρωπος. Πώς θα αισθανόμασταν εμείς αν ήμασταν στην θέση του Τάτα;»

- Για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος: «Πολλοί παίκτες από το ελληνικό πρωτάθλημα θα μπορούσαν να παίξουν εδώ».

- Για το κατά πόσον ο Ρομπέρτο πρέπει να είναι στην αποστολή της Εθνικής Ισπανίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα: «Για μένα, ναι. Έχει εξελιχθεί πολύ καλά στο παιχνίδι του. Αισθάνομαι πολύ πιο ασφαλής».

- Για το εάν θα μείνει στην Ελλάδα: «Είχα προσφορές, αλλά προτιμώ να μείνω εδώ. Έχω συμβόλαιο για άλλο έναν χρόνο. Νομίζω είμαι έτοιμος για να προπονήσω τη Ρεάλ Μαδρίτης. Κοιτάω τα ονόματα που βγαίνουν, αλλά δεν ζω με αυτό. Έχω το… όραμα να γίνω προπονητής της Ρεάλ, αλλά γνωρίζω ότι είναι κάτι που έχει ακόμα δρόμο για να γίνει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα