Ο Αστέρας υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην Τρίπολη

Ο Αστέρας υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην Τρίπολη

bet365

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στην Τρίπολη από τον Αστέρα (20:30, NS1) και θέλει την πρώτη του νίκη στη διαδικασία των πλέι οφ.

Οι πράσινοι θέλουν το τρίποντο στην έδρα των Αρκάδων για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ καθώς υπάρχει και το ενδεχόμενο της μείωσης βαθμών μετά τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

Ο Παναθηναϊκός έχει ως στόχο το εισιτήριο που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League της επόμενης σεζόν και για να τα καταφέρει πρέπει να επιστρέψει στις νίκες.

Ο Γιάννης Αναστασίου αναμένεται να δώσει ανάσες σε μερικούς παίκτες που έχουν επιβαρυνθεί με τον Καπίνο να είναι κάτω από τα δοκάρια και τους Σίλντενφελντ, Κουτρουμπή στο κέντρο της άμυνας. Δεξί μπακ θα είναι ο Τριανταφυλλόπουλος και αριστερό ο Χουχούμης.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Μέντες, με τους Ζέκα και Αμπέντ ως εσωτερικούς μέσους, ενώ ο Ατζαγκούν θα κινείται πίσω από τους Κλωναρίδη και Μπεργκ που θα βρίσκονται στη γραμμή κρούσης.

Σην αποστολή βρίσκονται και οι Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Μαρινάκης, Ντίνας, Δώνης, Λαγός και Πέτριτς.

Όσον αφορά τους γηπεδούχους, δεν πρόκειται να αλλάξουν σύστημα και θα παραταχθούν με το κλασικό 4-3-3. Ο Στάικος Βεργέτης θα ξεκινήσει με τον Ερνάντες κάτω από τα γκολπόστ, τους Γκοϊάν, Σανκαρέ στο κέντρο της άμυνας και στα πλάγια τους Λουι (δεξιά) και Κοντοέ (αριστερά).

Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Κουρμπέλης, Ουσέρο, Μουνάφο και στην επίθεση οι Ναβάρο, Μπαράλες και Ντε Μπλάσις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα