Χωρίς Καρέλη και Νάνο στην Τρίπολη ο Παναθηναϊκός!

Χωρίς Καρέλη και Νάνο στην Τρίπολη ο Παναθηναϊκός!

Χωρίς Καρέλη και Νάνο στην Τρίπολη ο Παναθηναϊκός!

bet365

Ο νεαρός επιθετικός δεν θα ταξιδέψει στην Τρίπολη λόγω κόπωσης ενώ ο Ισπανός μπακ δεν είναι απολύτως έτοιμος και θα επιστρέψει την Κυριακή στο παιχνίδι της Λεωφόρου.

Μετά τις δύο ισοπαλίες απέναντι σε Ατρόμητο και ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός ψάχνει πάση θυσία το πρώτο του «τρίποντο» στα πλέι-οφ κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη, ώστε να ξεφύγει στην βαθμολογία αλλά για να μην πάθει ακόμη μεγαλύτερη ζημιά αν τελικά τιμωρηθεί και εκείνος με αφαίρεση βαθμών, όπως και ο «δικέφαλος». Το «τριφύλλι» ολοκλήρωσε την προετοιμασία του το απόγευμα της Τρίτης και στην συνέχεια αναχώρησε για την πρωτεύουσα της Αρκαδίας. Τα προβλήματα, πάντως, δεν λείπουν από τον Γιάννη Αναστασίου. Ο Έλληνας τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεση του τον Νίκο Καρέλη λόγω κόπωσης και τον Νάνο, ο οποίος δεν είναι απολύτως έτοιμος και θα επιστρέψει στην αναμέτρηση της Κυριακής με τους Αρκάδες στην Λεωφόρο.

Το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις πέντε εναντίον δύο και κυκλοφορία της μπάλας. Ατομικά προπονήθηκε ο Καρέλης για να αποφορτιστεί. Η 20μελής αποστολή αποτελείται από τους Κοτσόλη, Καπίνο, Ταμπάκη, Μαρινάκη, Σπυρόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, Χουχούμη, Κουτρουμπή, Σίλντεφελντ, Μέντες, Πράνιτς, Ζέκα, Λαγό, Αμπέιντ, Ατζαγκούν, Κλωναρίδη, Μπέργκ, Πέτριτς, Δώνη και Ντίνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα