Τίτλοι τέλους για Ζανέτι!

Τίτλοι τέλους για Ζανέτι!

Τίτλοι τέλους για Ζανέτι!

bet365

Ο Αργεντινός θρύλος της Ιντερ, Χαβιέρ Ζανέτι, ανακοίνωσε ότι κρεμάει τα παπούτσι του μετά από μία τεράστια καριέρα στο «Μεάτσα» από το 1995. «Νιώθω ότι έχει έρθει η ώρα».

Η ανακοίνωση του 41χρονου είναι πλέον πραγματικότητα. Τα επόμενα δύο παιχνίδια θα είναι τα τελευταία της καριέρας του με τη φανέλα των Νερατζούρι την οποία τίμησε όσο λίγοι (1995-2014). Capitano από το 1999, ο Ζανέτι επιβεβαίωσε τους τίτλους τέλος. «Νιώθω πλήρης και έχω συνειδητοποιήσει ότι είναι ώρα να ανοίξει για μένα ένας καινούριος κόσμος. Είμαι ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσω να τον εξερευνώ, ελπίζω χωρίς να χρειαστεί να φοράω πουκάμισο και γραβάτα».

«Το ποδόσφαιρο μου έδωσε τόσα πολλά. Είχε σκοπό να επιστρέψω σε καλή κατάσταση μετά τον τραυματισμό μου και το έκανα. Το να γυρίσω σε αυτό το επίπεδο είναι κάτι το ανεκτίμητο. Η στιγμή έφτασε. Σίγουρα θα μου λείψουν πράγματα όμως ο φόβος υπάρχει όταν κάποιος δεν ξέρει τι να κάνει στον ελεύθερο χρόνο του. Ομως εγώ δεν έχω αυτό το πρόβλημα. Δεν θα είναι το ίδιο, όμως είμαι έτοιμος να παραμείνω κοντά στο γήπεδο, είναι κάτι που θα με κρατήσει ζωντανό» πρόσθεσε.

 

SERIE A Τελευταία Νέα