Ζητείται πρόεδρος στον ΠΑΟΚ από αγγελία

Ζητείται πρόεδρος στον ΠΑΟΚ από αγγελία

Gazzetta team
Ζητείται πρόεδρος στον ΠΑΟΚ από αγγελία

bet365

Η εταιρία Sports Recruitment International δημοσίευσε αγγελία με την οποία αναζητά πρόεδρο και εμπορικό διευθυντή για ποδοσφαιρική ομάδα και στον ΠΑΟΚ δεν διαψεύδουν, αλλά και δεν επιβεβαιώνουν ότι η συγκεκριμένη αγγελία αφορά την ΠΑΕ. Πάντως η εταιρία ισχυρίζεται πως πρόκειται για τους Θεσσαλονικείς

Αν επιβεβαιωθεί από τον ΠΑΟΚ ότι έφτασε στο σημείο να βάζει αγγελία για να βρει πρόεδρο και εμπορικό διευθυντή τότε στην ΠΑΕ υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Η εταιρία Sports Recruitment International άμεσος συνεργάτης της SportFive (εταιρία με την οποία συνεργάζεται ο Δικέφαλος) δημοσίευσε αγγελία σύμφωνα με την οποία αναζητά πρόεδρο και εμπορικό διευθυντή για ποδοσφαιρική ομάδα.
Η συγκεκριμένη πληροφορία δεν επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει από την ΠΑΕ. Αυτό δείχνει πως η μέχρι τώρα προσπάθεια του Σαββίδη για την αναζήτηση νέου προέδρου, αλλά και εμπορικού διευθυντή δεν έπιασαν τόπο. Πάντως η εταιρία που ανέβαζε την αγγελία υποστηρίζει πως η παραγγελία έγινε γα λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Η αγγελία αναφέρει τα εξής:

«Η Sports Recruitment International συνεργάζεται με μία ομάδα του Europa League προκειμένου να προσδιορίσει δύο νέες προσλήψεις για την ανώτατη διοίκηση της ομάδας. Ο σύλλογος έχει προχωρήσει σε νέες επενδύσεις και είναι πρόσφατα επικεφαλής ενός προγράμματος εκσυγχρονισμού και ανάπτυξης στους αγωνιστικούς, εμπορικούς και διοικητικούς τομείς.
Ο σύλλογος έχει μια υπερήφανη κληρονομιά με μεγάλη ιστορία επιτυχιών, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό και έχει φιλόδοξους στόχους τόσο στο εσωτερικό όσο και στην Ευρώπη για τις τρεις επόμενες αγωνιστικές σεζόν.
Ο πρόεδρος θα δίνει λόγο στον ιδιοκτήτη του συλλόγου και θα έχει εκτελεστική αρμοδιότητα ηγούμενος του συλλόγου σε ένα ξεκάθαρο πλέγμα ποδοσφαιρικών και εμπορικών στόχων. Αυτό εμπεριέχει βραχυπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο σχεδιασμό εξασφαλίζοντας ότι θα κοινοποιηθεί σε όλο το προσωπικό.
Αυτός είναι ένας ηγετικός ρόλος με πλήρη διοικητική ευθύνη καλύπτοντας το ποδόσφαιρο, τα οικονομικά, την νομική, την εμπορική δραστηριότητα, τις επιχειρήσεις και τις επικοινωνίες.
Ο εμπορικός διευθυντής θα δίνει λόγο στον πρόεδρο και θα διευθύνει όλες τις εμπορικές δραστηριότητες σε αγωνιστική δραστηριότητα και εκτός αυτής. Η εμπορική στρατηγική του συλλόγου θα αναπτύσσεται από τον εμπορικό διευθυντή και θα χτιστεί πάνω στο υπάρχον πλάνο επικεντρωμένο σε συνεργασίες με χορηγούς, φιλοξενία, το λιανικό εμπόριο και την μακροπρόθεσμη βιώσιμη ανάπτυξη.
Αυτή η πρόσληψη θα διοικήσει μια ομάδα με επαγγελματίες και θα έχει ευθύνη να πετύχει τους εμπορικούς στόχους. Το εμπορικό τμήμα θα παρέχει μια παγκοσμίου κλάσης υπηρεσία τόσο σε εσωτερικά όσο και σε εξωτερικά μέρη συμβάλλοντας σημαντικά στις εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων φιλοδοξίες του συλλόγου»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα