Άλλος... Παναθηναϊκός με Αστέρα

Gazzetta team
Άλλος... Παναθηναϊκός με Αστέρα

bet365

Αρκετές αλλαγές ετοιμάζει ο Γιάννης Αναστασίου ενόψει Αστέρα Τρίπολης, θέλοντας να φρεσκάρει την ομάδα του.

Η κούραση ήταν εμφανής σε αρκετούς παίκτες του Παναθηναϊκού στον αγώνα της Λεωφόρου με τον ΠΑΟΚ και γι' αυτό ο τεχνικός του Τριφυλλιού αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του στον αυριανό αγώνα με τους Αρκάδες έχοντας αρκετά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα.

Νάνο κι Αμπέιντ ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, με την επιστροφή τους στο βασικό σχήμα να θεωρείται δεδομένη. Πιθανό από εκεί και πέρα είναι να ξεκινήσουν και οι Λαγός, Κλωναρίδης που μπήκαν αμφότεροι αλλαγή στο ντέρμπι της Κυριακής. Έτσι σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ αναμένεται να μείνουν σίγουρα στον πάγκο οι Χουχούμης, Πέτριτς, με τον δεύτερο άλλωστε να αποχωρεί και με ενοχλήσεις τον δικέφαλο, μάλλον όμως θα χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Κούραση πάντως έβγαλαν κι άλλοι παίκτες των «πρασίνων», όπως οι Μέντες, Πράνιτς και δεν αποκλείεται να μην ξεκινήσει κάποιος εκ των δύο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα