Σοσιεδάδ - Γρανάδα 1-1

Σοσιεδάδ - Γρανάδα 1-1

bet365

Με τέρμα του Οντιόν Ιγκάλο στο 93', η Γρανάδα πήρε «χρυσό» βαθμό στην έδρα της Σοσιεδάδ (1-1) και σκαρφάλωσε στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη της Primera.

Αγωνιστική των εκπλήξεων ήταν η 36η «πράξη» της Primera Division και το παιχνίδι με το οποίο έκλεισε, πρόσθεσε ακόμα μία. Η Γρανάδα του Ορέστη Καρνέζη (βασικός ξανά) και του πρώην τεχνικού του Άρη, Λούκας Αλκαράθ που παλεύει για την παραμονή της, κατάφερε να φύγει με έναν υπερπολύτιμο βαθμό από το «Ανοέτα», κόντρα στη Σοσιεδάδ που έχει ήδη κλειδώσει την ευρωπαϊκή της έξοδο, αλλά κυνηγάει την 5η Σεβίλλη. Πλέον η Γρανάδα ετοιμάζεται για τους δύο μεγάλους «τελικούς» με Αλμερία (εντός) και Βαγιαδολίδ (εκτός) που αμφότερες βρίσκονται από κάτω της κι ενώ βρίσκεται στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Με δέκα παίκτες τελείωσαν και οι δύο ομάδες, αφού ο Ρέσιο «κιτρινίστηκε» δις για τους φιλοξενούμενους από το 48' ως το 54', ενώ στο 57' έμειναν με δέκα και οι Βάσκοι, λόγω της απευθείας αποβολής του Μίκελ Γκονζάλες. Αυτοί ήταν πάντως που προηγήθηκαν κιόλας στο 78' με τον Κάρλος Βέλα που έφτασε τα 14 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και τα 19 σε όλες τις διοργανώσεις. Η Γρανάδα όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και με τον Νιγηριανό Ιγκάλο στο 93' κατάφερε να απαντήσει και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά από δύο διαδοχικές ήττες.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα