O ΠΑΟΚ για τα επεισόδια!

O ΠΑΟΚ για τα επεισόδια!

Gazzetta team
O ΠΑΟΚ για τα επεισόδια!

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με αφορμή τα γεγονότα βίας στη Λεωφόρο εξέδωσε ανακοίνωση όπου καταδικάζει τα επεισόδια που σημειώθηκαν, υποστηρίζοντας πως θα προχωρήσει σε κάθε ενέργεια για να εξαλειφθούν αυτά τα φαινόμενα.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με αφορμή τα γεγονότα βίας στη Λεωφόρο εξέδωσε ανακοίνωση όπου καταδικάζει τα επεισόδια που σημειώθηκαν υποστηρίζοντας πως θα προχωρήσει σε κάθε ενέργεια για να εξαλειφθούν αυτά τα φαινόμενα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καταδικάζει απερίφραστα τα επεισόδια στον αγώνα του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και σκοπεύει να προβεί σε κάθε ενέργεια που κρίνεται αναγκαία προκειμένου να εξαλειφθούν τέτοια φαινόμενα, τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με τα ιδεώδη και την ιστορία του Δικέφαλου.

Οι κανόνες συμπεριφοράς είναι ξεκάθαροι και επιβάλλεται να γίνουν σεβαστοί από όλους. Η θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφορικά με τη συμπεριφορά των οπαδών έχει εκφραστεί επανειλημμένως.

Κάθε ενέργεια βίας είναι εκτός λογικής της συμπαράστασης προς την ομάδα. Ακόμη κι αν είναι αποτέλεσμα οποιασδήποτε μορφής πρόκλησης.

Ο ΠΑΟΚ οφείλει να ηγηθεί της προσπάθειας εξυγίανσης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο μόνος τρόπος να συμβεί αυτό είναι ο ίδιος ο οργανισμός του Συλλόγου να εκπέμπει υγεία, να βγάζει περηφάνια και να εμπνέει σεβασμό στα αθλητικά ιδεώδη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα