Δυνατά για Σκόκο ο Ολυμπιακός!

Δυνατά για Σκόκο ο Ολυμπιακός!

Gazzetta team
Δυνατά για Σκόκο ο Ολυμπιακός!

bet365

Όλο και περισσότερο φαίνεται ότι ανεβαίνει στη λίστα του Ολυμπιακού ο Νάτσο Σκόκο, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν ήδη κάνει τις πρώτες κινήσεις τους.

Το μεγάλο «μπαμ» με την επιστροφή του Αργεντινού άσου στη χώρα μας αυτή τη φορά όμως για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα, βρίσκεται έντονα στις σκέψεις των ανθρώπων των πρωταθλητών όπως όλα δείχνουν. Μπορεί η Σάντερλαντ να βρίσκεται κοντά στο μεγάλο στόχο της παραμονής, ο «υδραυλικός» όμως παραμένει και είναι ενδεικτικά τα μόλις 93 λεπτά (σε 6 συμμετοχές) που έχει αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ.

Με τα υπάρχοντα δεδομένα θεωρείται απίθανο να συνεχίσει στις «Μαυρόγατες» ο Σκόκο κι όπως αναφέρει το «Goal» ο Ολυμπιακός έχει ήδη κάνει τις πρώτες κινήσεις του βλέποντας ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος. Να τον αφήσει πάντως ελεύθερο η αγγλική ομάδα δεν υπάρχει προφανώς περίπτωση από τη στιγμή που δαπάνησε περί τα 4 εκατ. ευρώ για να πάρει, αλλά είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο του δανεισμού του με οψιόν αγοράς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα