Αστέρας εναντίον Ατρομήτου

Αστέρας εναντίον Ατρομήτου

bet365

Την πρώτη τους νίκη στα πλέι οφ αναζητούν Αστέρας και Ατρόμητος στην Τρίπολης (18:15, NS2) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Ο Αστέρας μετά την ισοπαλία στην Τούμπα θα επιδιώξει τη νίκη για να καλύψει το βαθμολογικό έδαφος από τον αντίπαλό του. Οι Αρκάδες έχουν θετική παράδοση στην έδρα τους με τους Περιστεριώτες παρότι φέτος δεν τους έχουν κερδίσει.

Ο Στάικος Βεργέτης θα παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα πάρει θέση ο Ερνάντεζ, με την τετράδα της άμυνάς του να αποτελείται από τους Σανκαρέ, Ζησόπουλο, Λούι (δεξιά), Κοντοέ (αριστερά). Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι ο Εντο και Ουσέρο, με την τριάδα μπροστά τους να συνθέτουν οι Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Μουνάφο και τον Μπαράλες στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή του Αστέρα συμπληρώνουν οι Μπαντής, Τσαμπούρης, Κάφα, Καράσκο, Χουάνμα, Βάλντο, Κουρμπέλης. Εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Γκόιαν.

Ο Ατρόμητος ταξίδεψε στην Τρίπολη πλήρης και χωρίς προβλήματα, σε μια αναμέτρηση που θεωρείται κομβική για τον μεγάλο στόχο, ο οποίος δεν είναι άλλος από την πρώτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Ο Γιώργος Παράσχος θα κατεβάσει την ομάδα του με κλασικό 4-4-2. Τσέναμο στην εστία, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης στο κέντρο της άμυνας, Γιαννούλης αριστερά και Νάστος δεξιά. Στη μεσαία γραμμή Δημούτσος και Μπάλλας, στο δεξί άκρο ο Ούμπιδες, στο αριστερό ο Μπρίτο και επιθετικό δίδυμο οι Καραμάνος-Παπαδόπουλος.

Την αποστολή του Ατρομήτου συμπληρώνουν οι Σηφάκης, Φυτανίδης, Γεωργίου, Ναπολεόνι, Κιβρακίδης, Γκαρσία, Φωτάκης και Φάμπιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα