Άλλο παιχνίδι και ο Πέτριτς!

Άλλο παιχνίδι και ο Πέτριτς!

Άλλο παιχνίδι και ο Πέτριτς!

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για το διαφορετικό Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ που περιμένει στα πλέι οφ, καθώς και για το ρόλο που θα παίξει ο Πέτριτς.

Είμαι βέβαιος, ότι το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο δεν θα έχει σχέση με τον τελικό κυπέλλου. Ο ΠΑΟΚ θα έρθει πληγωμένος και αποφασισμένος να «πεθάνει» στο γήπεδο, προκειμένου να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα του διατηρήσει τις ελπίδες για να παίξει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, που είναι ο μόνος στόχος, που του έχει απομείνει.

Σίγουρα, λοιπόν, οι παίκτες του ΠΑΟΚ και με την τεσσάρα του κυπέλλου στην πλάτη θα παίξουν πολύ δυνατά και με συγκέντρωση στην άμυνα. Από κει και πέρα ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει έναν πιο αποφασισμένο ΠΑΟΚ, έναν ΠΑΟΚ, που μπορεί να είναι πιο ταμπουρωμένος αυτή την φορά, για να μην δώσει χώρο στον Παναθηναϊκό.

Ο Αναστασίου την έχει ετοιμάσει την ομάδα. Το είπα και πριν το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Τα play off είναι μία σειρά αγώνων και τίποτα δεν κρίνεται, ό,τι αποτέλεσμα και αν έρθει στην Λεωφόρο την Κυριακή. Και πέρυσι ο ΠΑΟΚ και πριν λίγα χρόνια ο Παναθηναϊκός είχαν αρχίσει άσχημα τα play off , αλλά πήραν την πρώτη θέση με αντεπίθεση στην τελευταία τριάδα των αγώνων.

Τον Μπεργκ θα τον προσέξουν πάρα πολύ αυτή την φορά, δεν θα του δώσουν χώρο, ίσως επιδιώξουν να του ….σπάσουν και τα νεύρα μετά τα τρία γκολ, που έβαλε στον τελικό . Για αυτό πιστεύω ότι θα βρει χώρο και ευκαιρίες ο Πέτριτς. Στον Ατρόμητο τις έχασε, αλλά επειδή πρόκειται για επιθετικό μεγάλης κλάσης πιστεύω ότι πλησιάζει η ώρα που θα πετύχει το πρώτο του καθοριστικό γκολ. Θα είναι με τον ΠΑΟΚ; Θα είναι την Τετάρτη με τον Αστέρα; Θα δούμε.

 

Εγώ πάντως θα ανησυχούσα αν ο Πέτριτς έπαιζε και ήταν άφαντος και μακριά από τις ευκαιρίες. Από την στιγμή, που είναι στις ευκαιρίες , είναι βέβαιο, ότι το γκολ θα το βάλει και θα είναι και καθοριστικό. Αυτό συμβαίνει με όλους τους επιθετικούς μεγάλης κλάσης. Θυμηθείτε μόνο τι ευκαιρίες έχανε ο Μπέργκ στον πρώτο γύρο μέχρι να βρει ρυθμό, για να καταλάβετε τι εννοώ.

ΥΓ: Θα είμαι ευτυχισμένος αν μετά την λήξη του ματς της Λεωφόρου συζητάμε για το παιχνίδι μόνο και όχι για το τι έγινε στην εξέδρα. Εύχομαι και ελπίζω να υπάρχει αλληλοσεβασμός ανάμεσα στους οπαδούς του Παναθηναϊκού και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, που θα βρεθούν στο γήπεδο. Στο χέρι τους είναι να αρχίσουν και πάλι οι μετακινήσεις οπαδών τουλάχιστον στα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων…

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.