Το δίλημμα της Ρεάλ

Το δίλημμα της Ρεάλ

bet365

Το μεγάλο ερώτημα ενόψει Λισσαβόνας στη Ρεάλ είναι το εάν θα πρέπει ο Αντσελότι να σταματήσει το rotation και να κρατήσει ζεστό τον Σαν Ικερ.

Εφόσον ισχύσει ο φετινός θεσμός που έχει καθιερώσει ο Κάρλο Αντσελότι σχετικά με τους τερματοφύλακες, ο Ικερ Κασίγιας θα αγωνιστεί ξανά σε κάτι λιγότερο από ένα μήνα. Μόνο που εκείνο το παιχνίδι δεν θα είναι όποιο κι όποιο, μα ο τελικός του Champions League. Αυτό λοιπόν είναι και το μεγάλο θέμα που έχει προκύψει στο στρατόπεδο της Ρεάλ μετά την επική πρόκριση της κόντρα στη Μπάγερν: το εάν θα πρέπει δηλαδή ο Καρλέτο να αλλάξει το status του rotation κάτω από τα γκολπόστ.

Ο Κασίγιας παίζει σε Κύπελλο και Ευρώπη και ο Ντιέγο Λόπεθ στην Primera. Ετσι απλά και ξεκάθαρα τα είχε μοιράσει ο Ιταλός κόουτς. Μόνο που τώρα του προέκυψε ο τελικός όπου αναμφίβολα θα αγωνιστεί ο Κασίγιας. Πάνω σε αυτό η μαδριλένικη «As» έστησε ιντερνετική κάλπη, στην οποία το 79,99% όσων πήραν μέρος, θεωρεί ότι ο Σαν Ικερ πρέπει να πάρει από εδώ και στο εξής όλα τα ματς, ώστε να παραμείνει ζεστός έως το μεγάλο ραντεβού της Λισσαβόνας. Μέχρι στιγμής έχει δώσει το παρών σε 21 αγώνες στη σεζόν, μετρώντας 18 νίκες και μία μόλις ήττα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα