Ισπανικά σενάρια για Τσάβι Τόρες

Ισπανικά σενάρια για Τσάβι Τόρες

bet365

Μετά τον Γιοάν Βερδού ισπανικές πηγές θέλουν και τον Τσάβι Τόρες της Μπέτις να είναι στα υπ' όψιν του Ολυμπιακού για το καλοκαίρι.

Ο 27χρονος Ισπανός αμυντικός μέσος της Μπέτις -που δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα έως το 2017- έχει μπει στο... γκρούπ των παικτών που θα αναζητήσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους, μετά και τον μαθηματικό υποβιβασμό της στην Σεγκούντα Ντιβιζιόν. Ο Τσάβι Τόρες που έχει θητεύσει σε Μπαρτσελόνα, Βιγιαρεάλ, Λεβάντε, Μάλαγα, Χετάφε, Αλικάντε και από το 2013 στην Μπέτις, είναι ένας ποδοσφαιριστής τον οποίο ο Μίτσελ ξέρει πολύ καλά και εδώ και χρόνια. Πληροφορίες από την Ιβηρική αναφέρουν πως ο ύψους 1.84 μέτρων παίκτης θα απασχολήσει φέτος τον Ολυμπιακό, ειδικά εάν δεν μείνει στο Λιμάνι ο Ντελβίν Ντινγκά. Από την Μπέτις έχει ήδη γραφτεί (ξανά) το όνομα του Γιοάν Βερδού για τους Πειραιώτες, που είναι όμως ένας ποδοσφαιριστής που όσο και εάν άρεσε και αρέσει στον Ισπανό μετά τα όσα έκανε πέρυσι πολύ δύσκολα θα καταπιαστούν οι πρωταθλητές μαζί του...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα