Δύο τα προβλήματα για τον Αναστασίου

Δύο τα προβλήματα για τον Αναστασίου

Gazzetta team
Δύο τα προβλήματα για τον Αναστασίου

bet365

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο. Λαγός και Αμπέντ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Με προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ο Γιάννης Αναστασίου είδε τους Τάσο Λαγό και Μεχντί Αμπέντ να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, με τον πρώτο να έχει υποστεί διάσειση, ενώ ο δεύτερος να έχει δεχτεί χτύπημα στη μέση.

Η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία, αλλά το γεγονός ότι οι αγώνες των πλέι οφ είναι κάθε τρεις ημέρες κάνει εξαιρετικά δύσκολη την παρουσία τους στην αρχική ενδεκάδα.


Αντίθετα, κανονικά γυμνάστηκε ο Αμπντούλ Ατζαγκούν και τέθηκε στην διάθεη της τεχνικής ηγεσίας. Στα της προπόνησης, το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις πέντε εναντίον δύο και πάσες, ενώ στη συνέχεια όσοι αγωνίστηκαν την Τετάρτη με τον Ατρόμητο, έκαναν αποκατάσταση και οι υπόλοιποι έπαιξαν δίτερμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα