Βύντρα, Ζέκα και Νάτχο «κοιτάζει» ο Μίτσελ!

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, φέρεται να είναι ο Βύντρα, «παίζουν» υπό προϋποθέσεις και οι Ζέκα, Νάτχο!

Μία μεταγραφή που θα προκαλέσει αίσθηση, έχει στα σκαριά ο Ολυμπιακός, ο οποίος εξετάζει την περίπτωση του Λουκά Βύντρα. Ο Έλληνας αμυντικός, μπορεί να παίζει εδώ και 1,5 χρόνο στην Λεβάντε, όμως έχει περάσει και σχεδόν μία δεκαετία στον Παναθηναϊκό, κάτι που κάνει αυτή την κίνηση, τουλάχιστον ιδιαίτερη.

Ο Βύντρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Γαύρος» αρέσει πολύ στον Μίτσελ, που τον παρακολουθεί στο Ισπανικό πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» άλλωστε, αναζητούν κεντρικό, αλλά και δεξιό αμυντικό, ενώ στα πλεονεκτήματα του διεθνή ποδοσφαιριστή, είναι πως μπορεί να μείνει και στον πάγκο αν χρειαστεί.

Αυτή δεν είναι η μόνη κίνηση που ετοιμάζουν στο Λιμάνι που μπορεί να ταράξει τα νερά, αφού διακριτικά τσεκάρουν και τις περιπτώσεις των Ζέκα, Νάτχο και υπό προϋποθέσεις ενδέχεται να απασχολήσουν τον Ολυμπιακό. Μαζί με αυτούς, «ερυθρόλευκα» μάτια υπάρχουν και σε άλλους παίκτες που συμμετέχουν στα πλέι οφ, όπως αυτά των Ντε Μπλάσις, Καραμάνου, Γιαννούλη και Κουρμπέλη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα